Denne uges mobilnyheder – uge 37 2015

0

UGE 37: Apple, iPhone, iPad, Apple TV – og ikke ret meget andet blev læst, men ugens overblik handler også om andet end en amerikansk smartphone.

Ugens nyheder

Apple tog det hele

Jeg synes egentlig det gik meget godt indtil onsdag, men så kom Apple og rendte med alt opmærksomheden igen igen. Naturligvis fik de meget opmærksomhed her på siten, men det var også det altoverskyggende emne, som interesserede jer læsere – og derfor har vi skrevet meget om det.

Før onsdag bragte vi historien om en stor Android-opdatering til Sony Xperia Z, Vi fortalte hvilke smartphones der solgte bedst i august her i Danmark, og selvfølgelig bragte vi også nyheden om Telia og Telenors kulsejlede fusionsplaner. Inden weekenden ramte kom der i øvrigt en stor opdatering til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, der nu har de samme kantfunktioner om S6 Edge+.

Herunder finder du primært Apple-nyheder, men så kan du jo også lige blive læst op på dem. Få også et kronologisk overblik i nyhedslisten.

Ugens mobilnyheder – uge 37 2015

  1. Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus
  2. Apple er klar med nyt Apple TV
  3. Alt om den nye iPad Pro
  4. Test: Samsung Galaxy S6 Edge+
  5. iPad Mini 4 – Apples lille ny iPad
  6. Test: OnePlus 2 – Danmarks største test
  7. Apple Watch går igen uden om Danmark
  8. Er iPhone 6S værd at opgradere til?
  9. Swipp er endelig klar med app
  10. iOS 9 er klar i næste uge

Klik på overskriften for at læse artiklen

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer