Sony Xperia Z og Tablet Z får Android 5.1.1

Kort nyt: Sonys første generation af Z-serien opdateres nu til den nyeste Android version – Android 5.1.1 Lollipop.

Android 5.1.1 Lollipop på Sony Xperia Z

Android 5.1.1 Lollipop på Sony Xperia Z

Sony oplyser, at de har startet udrulningen af den nyeste Android version – nemlig Android 5.1.1 Lollipop til den første generation af deres populære Z-serie.

 – Sony Xperia-serien får snart Android 5.1 Lollipop

Smartphonen Sony Xperia Z så dagens lys i januar 2013 og er altså dermed en ”gammel” telefon på mobilmarkedet, som hele tiden flytter sig.

Opdateringen udrulles til modellerne Sony Xperia Z, Xperia ZR, Xperia ZL og Xperia Tablet Z (både WiFi og LTE-modellen). Det skriver Xperiablog.net.

Lollipop firmwaren er, ifølge Xperiablog.net, med build nummer 10.7.A.0.222 og blevet spottet på enheder med modelnumrene C6602 (Xperia Z), C6603 (Xperia Z), C6503 (Xperia ZL), C6506 (Xperia ZL), C5503 (Xperia ZR), SGP311 (Xperia Tablet Z WiFi), SGP312 (Xperia Tablet Z WiFi) og SGP321 (Xperia Tablet Z LTE).

 – Se Android 5.0 Lollipop på Sony Xperia Z3

Så har du en af de ældre modeller fra Xperia Z-serien, så kan du altså nu få glæde at en række nye features, som Lollipop kommer med.

Mere til historien

Sony har netop præsenteret den nyeste generation af Xperia Z-serien under dette års IFA-messe. Du kan se om til Xperia Z5, Xperia Z5 Compact og Xperia Z5 Premium i nedenstående web-tv indslag.

 – Første kig på alle Sony Xperia Z5-modellerne

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

LISTE: I efteråret kommer iOS 18 med mange nye funktioner og forbedringer. Se hvilke iPhone-modeller, kan opdateres til iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram