Se Android 5.0 Lollipop på Sony Xperia Z3

1

VIDEO: Tag et kig på Android 5.0 Lollipop. Her kører det på Sony Xperia Z3.

Sony har tidligere meldt ud, at hele Xperia Z-serien opdateres til Android 5.0 Lollipop, og i sidste uge frigav Google den endelige kildekode, til den nye Android-version, så producenterne kunne komme i gang med, at udvikle tilpasninger til de forskellige Android-telefoner de måtte ønske at opdatere.

Udviklerholdet hos Sony har nu frigivet en video, der kort viser den rå udgave af Android 5.0 på Sony Xperia Z1, Z2 og Z3.

Som det fremgår af videoen herunder, så ser Lollipop ud til at køre ret godt.

Vær opmærksom på at det ikke er sådan Android 5.0 vil se ud, når Sony frigiver opdateringen til de forskellige enheder. Til den tid vil Sonys egen brugerflade være lagt ned over Android-systemet.

Som jeg tidligere har skrevet, så synes jeg det er synd producenterne bruger så lang tid på at udvikle og erstatte standardapplikationerne i Android, da Googles egne faktisk fungerer ret godt. I stedet burde Sony, og de andre, finde andre steder, hvor de kunne skille sig ud.

Mere til historien

HTC er også i gang med at udarbejde opdatering til Android 5.0. HTC har lovet, at HTC One bliver opdateret inden for 90 dage.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer