Sony Xperia-serien får snart Android 5.1 Lollipop

Det kan meget vel blive Sony, der er hurtigst ude med Android 5.1. En opdatering til Xperia-serien forventes de kommende måneder.

Sony var ikke først på trapperne med Android 5.0 Lollipop, men de var derimod den producent, med den mest omfattende portefølje af produkter der blev opdateret. Specielt herhjemme blev en lang række danske enheder opdateret med den søde smag af Lollipop.

Android 5.0 Lollipop til Sony Xperia Z3

Android 5.0 Lollipop til Sony Xperia Z3

Selvfølgelig blev de nyeste topmodeller opdateret til Lollipop, præcis som hos de konkurrerende producenter, men det var ikke nok for Sony, der har opdateret enheder helt tilbage til de første produkter i Z-serien, som blev offentliggjort i januar 2013.

Sony Xperia Z3+ test – det sikre valg

Opdateringen bød på en række nye og forbedrede funktioner, men også en række visuelle, forfriskende elementer fandt vej til en lang række ældre Sony enheder. De fleste visuelle forbedringer har fundet vej i form af Googes Material Design, der delvist har fået lov til at blive i brugerfladen med Lollipop opdateringen.

Android 5.1 på vej

Nu er tiden kommet for Sony til at tilbyde sine kunder endnu en forfriskende smag af Lollipop, denne gang krydret med version 5.1, som indeholder en lang række systemforbedringer og fejlrettelser.

Sådan ser Lollipop ud på Sony Xperia Z3

De bekendte med Android-platformen vil kunne genkende et opløftende skridt fra Android 5.0 til 5.1, hvor specielt hastighed og rettede småfejl, er to områder, der meget godt beskriver forbedringerne i opdateringen, der selvfølgelig også byder på nye funktioner og features.

Hvor mange af de nye funktioner Sony har valgt at føre med i opdateringen til deres enheder, er endnu uvist.

Opdateringen har ikke fået fastsat en dato, men Sony melder udrulningen på vej til de første enheder allerede i næste måned. Sony fortæller at hele Xperia Z-serien vil blive opdateret først, herefter kommer turen til Xperia T2 Ultra og Xperia C3.

Test: Sony Xperia Z3 Tablet Compact – en god rejseven

Sony Xperia M2 og M2 Aqua vil blive opdateret direkte fra Android 4.4 KitKat til 5.1 Lollipop.

Mere til historien

Med den kommende Android 5.1 Lollipop opdatering vil Sony uden tvivl være den producent der har opdateret flest enheder til Lollipop, endda den med flest enheder opdateret til version 5.1.

Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram