Sony Xperia-serien får snart Android 5.1 Lollipop

0

Det kan meget vel blive Sony, der er hurtigst ude med Android 5.1. En opdatering til Xperia-serien forventes de kommende måneder.

Sony var ikke først på trapperne med Android 5.0 Lollipop, men de var derimod den producent, med den mest omfattende portefølje af produkter der blev opdateret. Specielt herhjemme blev en lang række danske enheder opdateret med den søde smag af Lollipop.

Android 5.0 Lollipop til Sony Xperia Z3
Android 5.0 Lollipop til Sony Xperia Z3

Selvfølgelig blev de nyeste topmodeller opdateret til Lollipop, præcis som hos de konkurrerende producenter, men det var ikke nok for Sony, der har opdateret enheder helt tilbage til de første produkter i Z-serien, som blev offentliggjort i januar 2013.

– Sony Xperia Z3+ test – det sikre valg

Opdateringen bød på en række nye og forbedrede funktioner, men også en række visuelle, forfriskende elementer fandt vej til en lang række ældre Sony enheder. De fleste visuelle forbedringer har fundet vej i form af Googes Material Design, der delvist har fået lov til at blive i brugerfladen med Lollipop opdateringen.

Android 5.1 på vej

Nu er tiden kommet for Sony til at tilbyde sine kunder endnu en forfriskende smag af Lollipop, denne gang krydret med version 5.1, som indeholder en lang række systemforbedringer og fejlrettelser.

– Sådan ser Lollipop ud på Sony Xperia Z3

De bekendte med Android-platformen vil kunne genkende et opløftende skridt fra Android 5.0 til 5.1, hvor specielt hastighed og rettede småfejl, er to områder, der meget godt beskriver forbedringerne i opdateringen, der selvfølgelig også byder på nye funktioner og features.

Hvor mange af de nye funktioner Sony har valgt at føre med i opdateringen til deres enheder, er endnu uvist.

Opdateringen har ikke fået fastsat en dato, men Sony melder udrulningen på vej til de første enheder allerede i næste måned. Sony fortæller at hele Xperia Z-serien vil blive opdateret først, herefter kommer turen til Xperia T2 Ultra og Xperia C3.

– Test: Sony Xperia Z3 Tablet Compact – en god rejseven

Sony Xperia M2 og M2 Aqua vil blive opdateret direkte fra Android 4.4 KitKat til 5.1 Lollipop.

Mere til historien

Med den kommende Android 5.1 Lollipop opdatering vil Sony uden tvivl være den producent der har opdateret flest enheder til Lollipop, endda den med flest enheder opdateret til version 5.1.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer