Sådan ser Lollipop ud på Sony Xperia Z3

Web-TV: Med den officielle og længe ventede Lollipop-opdatering til Sony Xperia Z3, har Sony frigivet en spændende video, der viser flere af nyhederne.

Det er knap én uge siden, at vi skrev om den længe ventende opdatering til Sony Xperia Z-serien, der skulle give enhederne Android 5.0 Lollipop, Nu er opdateringen officielt blevet frigivet, og med det også en masse information om den store update, der fylder hele 1,2 GB.

Xperia Z3 opdatering

Opdatering til Xperia Z3.

Selvom opdateringen har været meget længe undervejs, og med flere meldinger om at ”nu er den her snart”, er tiden alligevel trukket i langdrag for Sony. Det fik dog ikke selvskabet til at gå ud og undskylde den lange ventetid, men snarere blot holde håbet oppe for Sony-kunderne.

Sony opdaterer Xperia Z3 til Android 5.0 

Nu hvor opdateringen er landet, har Sony Danmark været mere villige til at kommentere på opdateringen, og kunne i forbindelse med frigivelsen, fortælle til MereMobil.dk, at det har været vigtigt for selskabet at softwaren, giver en god brugeroplevelse og imødekommer Sonys høje kvalitetsstandarder.

Længe ventet: Sony på vej med Android Lollipop

Opdateringen er på vej til de første Z-serie kunder, i form af Xperia Z3 og Z3 Compact, og Sony har nu frigivet en video, som flot viser flere af nyhederne. Videoen viser også, at Sony klogligt har valgt at bibeholde en lang række elementer fra Googles Material Design, som er en del af Android 5.0 Lollipop. Du kan se videoen herunder.

Sonys officielle blog melder, at man om cirka to ugers tid, vil fortsætte udrulningen af Android 5.0 Lollipop til yderligere enheder. Hvilke det bliver er endnu uvist, men Sony Danmark fortæller til MereMobil.dk, at det sandsynligvis er Xperia Z2, Xperia Z3 Compact og Xperia Z2 Tablet.

Sonys Android 5.0 video

 

Mere til historien

Sony har tilbage i oktober 2014 lovet at følgende enheder vil blive opdateret til Android 5.0 Lollipop: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact and Xperia Z3 Tablet Compact.

Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram