Sådan ser Lollipop ud på Sony Xperia Z3

Web-TV: Med den officielle og længe ventede Lollipop-opdatering til Sony Xperia Z3, har Sony frigivet en spændende video, der viser flere af nyhederne.

Det er knap én uge siden, at vi skrev om den længe ventende opdatering til Sony Xperia Z-serien, der skulle give enhederne Android 5.0 Lollipop, Nu er opdateringen officielt blevet frigivet, og med det også en masse information om den store update, der fylder hele 1,2 GB.

Xperia Z3 opdatering

Opdatering til Xperia Z3.

Selvom opdateringen har været meget længe undervejs, og med flere meldinger om at ”nu er den her snart”, er tiden alligevel trukket i langdrag for Sony. Det fik dog ikke selvskabet til at gå ud og undskylde den lange ventetid, men snarere blot holde håbet oppe for Sony-kunderne.

– Sony opdaterer Xperia Z3 til Android 5.0 

Nu hvor opdateringen er landet, har Sony Danmark været mere villige til at kommentere på opdateringen, og kunne i forbindelse med frigivelsen, fortælle til MereMobil.dk, at det har været vigtigt for selskabet at softwaren, giver en god brugeroplevelse og imødekommer Sonys høje kvalitetsstandarder.

– Længe ventet: Sony på vej med Android Lollipop

Opdateringen er på vej til de første Z-serie kunder, i form af Xperia Z3 og Z3 Compact, og Sony har nu frigivet en video, som flot viser flere af nyhederne. Videoen viser også, at Sony klogligt har valgt at bibeholde en lang række elementer fra Googles Material Design, som er en del af Android 5.0 Lollipop. Du kan se videoen herunder.

Sonys officielle blog melder, at man om cirka to ugers tid, vil fortsætte udrulningen af Android 5.0 Lollipop til yderligere enheder. Hvilke det bliver er endnu uvist, men Sony Danmark fortæller til MereMobil.dk, at det sandsynligvis er Xperia Z2, Xperia Z3 Compact og Xperia Z2 Tablet.

Sonys Android 5.0 video

 

Mere til historien

Sony har tilbage i oktober 2014 lovet at følgende enheder vil blive opdateret til Android 5.0 Lollipop: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact and Xperia Z3 Tablet Compact.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.