Sony opdaterer nu Xperia Z3 til Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop til Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er nu frigivet. Norden er det første område der rulles ud i.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 og Z3 Compact opdateres nu til Android 5.0 Lollipop

 

I sidste uge skrev vi om Xperia-kunder, hvor tålmodigheden omkring den lovede Lollipop-opdatering var ved at slippe op, men nu er der gode nyheder til Sony-folket.

Sony har netop annonceret, at udrulningen af Android 5.0 Lollipop nu er begyndt.

- ”Vi vil starte udrulningen i dag (16. marts 2015) til Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact i de nordiske lande. De danske kunder vil således være blandt de første der modtager opgraderingen. Som altid vil timingen kunne variere lidt fra operatør til operatør. Alle brugere vil få en notifikation på mobilen, og det vil både være muligt at foretage opdateringen ”over the air” via wi-fi direkte på mobilen, eller ved at koble den til en PC og bruge PC Companion programmet, som findes på vores hjemmeside,” fortæller Morten Johansen, marketingschef hos Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk.

Forsinkelsen skyldes blandt andet den brede tilgængelighed af Android Lollipop til alle produkterne i Xperia Z-serien, hvor klargøringen af opdateringen har taget længere tid, end hvis der blot var tale om et par enkelte modeller.

Den oprindelige udmelding fra Sony var, at opdateringen til Z3'erne skulle være klar i begyndelsen af i år.

Brugeroplevelsen har været vigtigst

Opdatering til Xperia Z3.

Opdatering til Xperia Z3.

- ”Det vigtigste for os er, at opgraderingen giver en god brugeroplevelse og efter meget grundige interne tests, tror vi nu på, at vores Lollipop release vil give en stabil og konsistent brugeroplevelse, som matcher vores kvalitetsstandarder,” forklarer Morten Johansen.

Samsung har tidligere måtte trække Android 5.0-opdateringen til Galaxy S5 tilbage, på grund af for mange fejl. Om det ekstra arbejde med Lollipop hos Sony så fører til en perfekt brugeroplevelse fra førstedagen, må tiden vise. Samsung har efterfølgende frigivet en fejlrettet Android-opdatering til Galaxy S5.

De øvrige produkter i Xperia Z-serien vil Sony løbende udsende opdateringer til hen over foråret.

- ”Sandsynligvis er Xperia Z2, Xperia Z3 Tablet Compact og Xperia Z2 Tablet de næste modeller på listen, hvorefter resten vil følge løbende,” lyder det fra Sony.

Nyheder i opdateringen

Der er til Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact en lang række nyheder i forbindelse med opdateringen til Android 5.0 Lollipop. Herunder får du de oplysninger, som Sony officielt har oplyst.

- Et nyt og mere strømlinet look, hvor fastholder Sonys minimalistiske tilgang til design og interface fastholdes.

- Nye tilpasningsmuligheder på notifikationer og lock screen, så brugerne kan få præcis den information, de ønsker.

- Multi—user profiler og ”gæst-tilstand”, så man f.eks. kan skabe sig en arbejds- og privatprofil, eller familien kan bruge samme mobil/tablet med forskellige profiler.

- Endnu mere målrettet business markedet, da man nu får adgang til Googles ”Android for work” ecosystem.

- Bedre styring af mobilens lager, da man meget nemt kan flytte content fra intern memory til SD kort, hvilket er specielt anvendeligt for mobiler med lidt mindre intern memory.

Mere til historien

Sony har fornyligt annonceret Sony Xperia M4 Aqua, en mellemklasse mobil til lige under 2.000 kroner uden abonnement. Denne telefon er født med Android 5.0 Lollipop.

Google har offentliggjort Google Play-vinderne 2022

Året lakker mod enden, hvilket betyder "best of 2022"-listerne er klar fra de fleste. Se hvilke apps og spil, som løb med sejren hos Google Play.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
72 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram