Galaxy S5 kan igen opdateres til Android 5.0

Samsung har igen frigivet Android 5.0 Lollipop til Galaxy S5 efter en mislykket første udrulning.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

I slutningen af februar hæv Samsung i den store nødbremse, og stoppede med øjeblikkelig virkning udrulningen af Android 5.0 Lollipop til sidste års topmodel Galaxy S5.

Årsagen var en række problemer, som plagede de S5-ejere, der havde installeret opdateringen. Fejlene var ikke nødvendigvis ens fra bruger til bruger, men listen over problemer er forholdsvis lang.

Blandt andet MMS-beskeder der ikke kan modtages og sendes, overophedning af telefonen, manglende fotos i mails, galleri-fejl og mange andre fejl, har været rapporteret fra ejerne af en Samsung Galaxy S5.

- Mere om fejlene på Galaxy S5

Har du en Samsung Galaxy S5, kan du nu via softwareprogrammet Kies på computeren hente og installere den tilrettede Android 5.0, som skulle adressere nogle af de fejl, som den første udgave bød på.

På et senere tidspunkt bliver det også muligt, at opdatere direkte på telefonen via OTA (Over The Air), oplyser Samsung til MereMobil.dk.

En af de ting som mange vil glæde sig over er lydløs-knappen, der nu er tilbage. Denne var ellers blevet fjernet, ikke af Samsung men som en del af opbygningen i Android 5.0 Lollipop.

Samsung opfordrer generelt til, at man foretager en totalnulstilling til fabriksindstillinger, efter Android 5.0 Lollipop er installeret. Helt generelt er det måden hvorpå man får den bedste og mest stabile oplevelse, efter installationen af en ny stor softwareopdatering.

Det nyeste buildnummer på Android 5.0 til Galaxy S5 er BOB7.

- De tre bedste ting ved Galaxy S6 og S6 Edge

Mere til historien

Der er også Android 5.0 Lollipop på vej til Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge. Samsung har endnu ikke oplyst, hvornår disse forventes at nå til de danske brugere af produkterne.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram