Galaxy S5 kan igen opdateres til Android 5.0

Samsung har igen frigivet Android 5.0 Lollipop til Galaxy S5 efter en mislykket første udrulning.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

I slutningen af februar hæv Samsung i den store nødbremse, og stoppede med øjeblikkelig virkning udrulningen af Android 5.0 Lollipop til sidste års topmodel Galaxy S5.

Årsagen var en række problemer, som plagede de S5-ejere, der havde installeret opdateringen. Fejlene var ikke nødvendigvis ens fra bruger til bruger, men listen over problemer er forholdsvis lang.

Blandt andet MMS-beskeder der ikke kan modtages og sendes, overophedning af telefonen, manglende fotos i mails, galleri-fejl og mange andre fejl, har været rapporteret fra ejerne af en Samsung Galaxy S5.

- Mere om fejlene på Galaxy S5

Har du en Samsung Galaxy S5, kan du nu via softwareprogrammet Kies på computeren hente og installere den tilrettede Android 5.0, som skulle adressere nogle af de fejl, som den første udgave bød på.

På et senere tidspunkt bliver det også muligt, at opdatere direkte på telefonen via OTA (Over The Air), oplyser Samsung til MereMobil.dk.

En af de ting som mange vil glæde sig over er lydløs-knappen, der nu er tilbage. Denne var ellers blevet fjernet, ikke af Samsung men som en del af opbygningen i Android 5.0 Lollipop.

Samsung opfordrer generelt til, at man foretager en totalnulstilling til fabriksindstillinger, efter Android 5.0 Lollipop er installeret. Helt generelt er det måden hvorpå man får den bedste og mest stabile oplevelse, efter installationen af en ny stor softwareopdatering.

Det nyeste buildnummer på Android 5.0 til Galaxy S5 er BOB7.

- De tre bedste ting ved Galaxy S6 og S6 Edge

Mere til historien

Der er også Android 5.0 Lollipop på vej til Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge. Samsung har endnu ikke oplyst, hvornår disse forventes at nå til de danske brugere af produkterne.

Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram