Længe ventet: Sony på vej med Android Lollipop

2

Den længe ventede Android 5.0 Lollipop opdatering er snart klar til Sony Xperia Z-serien. Få her de nyeste detaljer om den kommende opdatering.

Sony Xperia kunder har ventet og ventet, og hos flere brugere er tålmodigheden begyndt at slippe op, hvilket afspejles på Sonys danske Facebook side, hvor der næsten dagligt bliver spurgt ind til den ventende Android 5.0 Lollipop opdatering.

Bemærk: Læs opfølgningen til denne artikel, hvor Sony fortæller om frigivelsen af Lollipop til Xperia Z-serien.

Android 5.0 Lollipop på Sony Xperia Z3
Android 5.0 Lollipop på Sony Xperia Z3

I februar svarede Sony medarbejderne, at meldingerne lød på den indeværende måned, hvilket vi nu i marts kan bekræfte ikke er sket. De nyeste rapporteringer fra Sony fortæller, at der endnu ingen officiel dato er for frigivelsen. Opdateringen skulle dog være i sidste udviklingsstadie, og lige nu tjekkes for fejl.

Sony: Xperia Z3-serien får snart Android Lollipop

Til MereMobil.dk har Sony Mobile Danmark bekræftet overnævnte udtalelse og tilføjet, at alt lige nu tyder på, at opdateringen vil ramme de første danske Xperia Z-enheder inden udgangen af denne måned. Desværre for kunderne, forklarer Sony hverken hvorfor de har måtte vente så længe på opdateringen, eller hvilke enheder der kan forvente, at være de første til at få Android 5.0 Lollipop.

Både LG, HTC og Samsung ejere er begyndt at modtage Android 5.0 Lollipop, faktisk har HTC allerede sendt ud til både One M8 og One M7 modellerne. Opdateringen hos Samsung har voldt dem og kunderne lidt flere problemer, end ønsket. Det førte til, at Samsung trak opdateringen tilbage, og efterfølgende igen frigav en justeret Android 5.0.

Måske netop problemer med opdateringen hos Samsung, kan have fået Sony til at afvente og revidere softwaren, inden den endelige frigivelse, måske endda for at få den nyeste Android Lollipop version.

Sony i Indonesien løfter sløret

Hos Sony Mobile i Indonesien har man løftet sløret for opdateringen, der på deres breddegrader påbegynder udrulningen allerede i næste uge (uge 12), skriver XperiaBlog.net.

Opdateringen vil for de indonesiske brugere fylde hele, hold nu godt fast – 1.2 gigabyte, og tage omtrent 20 minutter at gennemføre! Samtidig med annonceringen løfter Sony Mobile India lidt af sløret for, hvad der er med af nyheder i opdateringen.

– Endelig er Android 5.0 Lollipop synligt udbredt

Blandt de største nyheder for brugerne er en re-designet brugerflade, der trækker klare linjer fra Material Design i Android 5.0 Lollipop, med flotte og interaktive detaljer. Herunder kan du se den indiske liste med nyheder, oversat til engelsk.

”Say Hello to Android 5.0 – Lollipop”

Android 5.0 – Lollipop available for your Xperia through the Center Updates, upgrades and enjoy new features, improved performance and interesting applications.

New features available to you when you upgrade:

  • Intelligent user interface – Enjoy a bold new user interface, graphics and easy to understand, with Android 5.0 Lollipop. Inspired by the design of Google and the expertise of Sony, every detail is very beautiful and interactive.
  • Improved screen lock – Access all your notifications at your fingertips. With a simple swipe shortcuts and intelligent notification card, you do not need to swipe away.
  • Support multi-user – Create customized user profiles and guest mode on the same device. Do you want to profile you uninterrupted for work or personal profile to play, you can stay focused on what is most important.
  • Optimal storage – With Android 5.0 – Lollipop you do not have to sacrifice you to save storage applications.Easy to install and transfer the application to the external SD card and enjoy the flexibility and higher performance

Note:

  • You will need approximately 1.2 GB of free internal memory for upgrade
  • The update may take about 20 minutes to complete

Sony har lovet, at opdateringen vil komme til hele deres Z-serie, hvilket omfatter følgende enheder: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact og Xperia Z3 Tablet Compact.

Mere til historien

Den eneste enhed der aktuelt allerede har modtaget Lollipop-opdateringen, er den specielle og ikke dansk lancerede udgave, Xperia Z Ultra Google Play Edition.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer