Så er der Lollipop-opdatering til HTC One M7

4

Danske HTC One M7 ejere kan nu glæde sig over en ny smag – Android 5.0 Lollipop udbredes netop nu i Danmark.

Det er ikke mange uger siden, at danske HTC One M8 ejere kunne begynde at få oplevelsen af Android 5.0 Lollipop på deres enheder, og nu er tiden kommet til alle med en One M7.

HTC One, Årets Mobil 2013
HTC One blev Årets Mobil 2013

Det var på et hængende hår, at HTC startede udrulningen af Lollipop til One M8, den 28 januar, kun få dage inden den lovede ”90 dages opdateringsgaranti” udløb. Men for One M7 ejere, blev garantien ikke opfyldt og har nu måtte vente knapt en måned længere, på opdateringen.

HTC One M8 får nu Lollipop i Danmark

Forhåbentlig er opdateringen ventetiden værd for de mange One M7 ejere herhjemme, for der er meget nyt under hjelmen. Opdateringen er på hele 800 MB og indeholder ud over en lang række nyheder på selve Android siden, også mange tilpasninger, fejlrettelser og nye features fra HTC.

Forhåbentlig betyder den ekstra ventetid, at One M7 ejere vil få en langt mere problemfri opdatering, med langt færre fejl end det der er set på både One M8 men også hos konkurrenten Samsung, hvis topmodel Galaxy S5, netop har fået trukket sin Lollipop opdatering tilbage, efter mere end en måned undervejs.

Android 5.0 Lollipop til HTC One M7
Android 5.0 Lollipop til HTC One M7

Selvom de første danske forbrugere allerede har annonceret modtagelsen af Android 5.0 Lollipop på deres enheder, så må du forvente at væbne dig med tålmodighed. Udrulningen af opdateringen sker i ”bølger” da opdateringen er undervejs i flere europæiske lande. Det skriver Senior Global Online Communications Manager hos HTC, Jeff Gordon, på Twitter.

Noget der er værd at bemærke er, at HTC har valgt at udnytte den ekstra forarbejdningstid til at implementere, en nyere Android version, end den der ses på Nexus enheder, der normalt er først med de nyeste opdateringer. Opdateringen til One M7 indeholder Android 5.0.2 Lollipop, hvorimod Nexus 5 ejere stadig må ”nøjes” med Android 5.0.1. Forskellen er dog ikke synlig, da her er tale om fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer.

Kæmpe læk: HTC One M9 er afsløret før tid

Mere til historien

Android 5.0 Lollipop indeholder en lang række nye og funktionelle features, flere af dem kan du læse om i denne artikel. Blandt nyhederne er Material Design, som flere Google Apps allerede har fået, flere sikkerhedsfunktioner og smarte notifikations-features.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer