Kæmpelæk: HTC One M9 er lækket i videoer

5

VIDEO: HTC One M9 er ikke længere hemmelig. Promo-videoerne er lækket forud for lanceringen søndag den 1. marts 2015. Se dem her.

HTC One M9
HTC One M9

Enten er det bevidst eller også enormt uheldigt. Der er ikke meget overraskende, på HTC pressemødet søndag den 1. marts 2015 ved Mobile World Congress.

Videoerne, som du kan se herunder, viser nogle af de nye funktioner i HTC One M9. Det vil sige HTC Sense 7, nye fotoredigerings-muligheder, kamerafeatures og muligheden for, at brugertilpasse temaer, skifte ikoner og meget andet.

I brugerfladen HTC Sense 7 bliver der også mulighed for en genvejsliste til henholdsvis arbejde og fritid, som en del af den nye Home Widget. Også Blinkfeed-nyhedslisten fortsætter over i Sense 7 og HTC One M9.

Frontkameraet er med HTCs Ultrapixels-koncept. Hovedkameraet er af standardtypen på 20 megapixels.

Er videoerne ægte?

Det er naturligvis stadig lidt usikkert om videoerne, som oprindeligt er postet af Upleaks, er ægte, men de ser umiddelbart sådan ud.

Upleaks har traditionelt haft en god trackrecord, når det kommer til læks. Gennem tiden har vi desuden set, at HTC-læks oftest har været uhyggeligt præcise. Udover Upleaks så har Evleaks også haft præcise læks tidligere.

HTC One M9 ligner sig selv, med den undtagelse, at rammerne omkring telefonen, og tykkelsen, er strammet op. Umiddelbart bringer den, på dele af designet, tankerne hen på iPhone 6.

Videoerne: Se HTC One M9

http://www.youtube.com/watch?v=8iE70XFxV_w&

Bemærk: Dette er en backup af de oprindelige videoer, klippet sammen til en lang. De første er uden lyd.

Specifikationer for HTC One M9

Herunder er en række af de specifikationer, som er lækket forud for den officielle præsentation. Som altid med læks, skal de tages med et gran salt, da ændringer kan forekomme.

– Skærm: 5,0 tommer Super LCD 3 (1080 x 1920 pixels)
– Kamera: 20,7 megapixels
– Processor: Qualcomm Snapdragon 810 – quad-core 1.5 GHz
– 3 GB RAM
– Hukommelse: 32 GB (plads til microSD på op til 128 GB)
– Android 5.0.1 Lollipop med HTC Sense 7

HTC afholder pressemøde i Barcelona søndag den 1. marts 2015. MereMobil.dk dækker begivenheden.

Mere om hvad vi ved om HTC One M9

Galleri: HTC One M9 læk

Mere til historien

Videoerne blev som nævnt postet af Upleaks på Twitter. Det skete tirsdag aften dansk tid. Tre timer efter offentliggørelsen er Upleaks profil tilsyneladende blevet slettet, men skaden er sket – videoerne er ude.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer