HTC One M8 får nu Lollipop i Danmark

12

Android 5.0 Lollipop ruller netop nu ud til HTC One (M8) modellen i Danmark.

HTC One M8
HTC One M8 opdateres nu til Lollipop (Foto: MereMobil.dk)

For et par uger siden kunne vi fortælle om de amerikanske ejere af HTC One M8, der fik opdateret deres telefoner til Android 5.0 Lollipop. På daværende tidspunkt bekræftede HTC udrulningen, men havde ikke en præcis dato for en dansk distribution.

Turen er nu kommet til det danske marked, og de første HTC One M8-indehavere har allerede installeret de 780 MB opdateringen fylder.

Softwarepakken fra HTC har versionsnummer 4.16.401.10. Den indeholder opdateringen til Android 5.0.1 Lollipop med HTC Sense 6.0.

HTC Danmark bekræfter overfor MereMobil.dk, at opdateringen til Lollipop netop nu ruller ud i hele Norden.

Hvornår opdateringen kommer til HTC One (M7) er der aktuelt ingen udmeldinger om.

– “Vi har endnu ikke en dato på, hvornår opdateringen kommer til andre HTC-smartphones,” lyder det i et statement fra HTC.

Opdateringen hentes via Wi-Fi forbindelsen direkte på telefonen. Som altid med opdateringer er det fornuftigt, at have en backup af vigtige ting, inden der installeres.

HTC har tidligere selv udstedt en 90 dages deadline på opdateringen til Android Lollipop. Den 2. februar 2015 var sidste udkald for dette løfte, men det overholdes nu i fin stil.

Screenshots fra opdateringen

Mere til historien

Den 1. marts 2015 afholder HTC presseevent ved Mobile World Congress (MWC) i Barcelona. MereMobil.dk dækker begivenheden hvor HTC One (M9) forventes præsenteret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer