Xperia Z3-serien får snart Android Lollipop

0

Sony Xperia Z3 serien er på vej til at få den nyeste Android 5.0 Lollipop. Ifølge Sony er den lige om hjørnet.

Selvom udbredelsen af Android 5.0 Lollipop stadig kun har ramt et fåtal af modeller, så fortsætter Googles populære system til smartphones sin fremgang. Nu melder Sony også ud, at de er tæt på en endelig lancering.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3 (Foto: MereMobil.dk)

I forvejen har langt de fleste Nexus modeller fået Lollipop opdateringen. Flere har endda også set en mindre efterfølgende opdatering, der har til formål at rette de fejl, som den første version havde med sig.

Nu får Nexus 4 også Android 5.0

Sonys enheder har dog måtte sukke længe efter opdateringen, men på CES 2015, har Sony under deres presseevent løftet sløret, for et nærmere tidspunkt for udbredelsen. Ifølge dem kan Xperia Z3 serien, hvilket aktuelt omfatter Xperia Z3, Xperia Z3 compact og Xperia Z3 Tablet compact, se frem til at få smagen af Lollipop i næste måned.

Der blev ikke oplyst nærmere detaljer om hvilke områder, der først vil få opdateringen, ej heller om det er i starten eller slutningen af måneden, udbredelsen vil begynde.

Se Android 5.0 Lollipop på Sony Xperia Z3

Her hos MereMobil.dk har vi anmeldt alle tre Xperia Z3 enheder, og samlet set har begejstringen ikke været til at tage fejl af. Med opdateringen til Android Lollipop, kan forbrugerne se frem til en lang række nye features, men også tilpassede funktioner fra Sony forventes at indgå i opdateringen.

Android 5.0 Lollipop tilbyder blandt andet en funktion der kan sikkerhedsgodkende en Bluetooth enhed, således at når denne er forbundet til et Android 5.0 produkt, og befinder sig i umiddelbar nærhed, vil den ikke bede om låsekode, hvis du har en angivet. Det og mange andre sikkerhedsfunktioner kan du læse mere om i vores tip-historie: Sådan sikre du din Android.

Mere til historien

Sony har tidligere lovet at hele deres Xperia Z serie vil få opdateringen til Lollipop, men det er aktuelt kun Z3 modellerne der nu har en nærmere vished om hvornår de får Android 5.0 Lollipop.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer