Nu får Nexus 4 også Android 5.0

7

Næsten samtlige nyere Nexus enheder har allerede modtaget deres opdatering til Android 5.0, nu er turen kommet til Nexus 4.

Lancering af Android 5.0 til Nexus-serien skulle være sket allerede den tredje november, sammen med frigivelsen af Nexus 6 og Nexus 9. Men en forsinkelse af softwaren, udskød lanceringen med ni dage, blandt andet Nexus 5 og Nexus 7 modellerne blev her berørt.

Android 5.0 på Nexus 4
Android 5.0 på Nexus 4

Dog kom opdateringen som rygtet den 12. november, hvor de fire nyeste Nexus modeller begyndte at modtage Googles nyeste Android-skud, Android 5.0 Lollipop.

– Nexus 6 udsolgt på minutter

Hos MereMobil.dk har vi allerede taget et nærmere kig på softwaren. I dette Web-TV indslag, kan du se hvordan Android 5.0 ser ud på en Nexus 5.

Opdateringerne er dog endnu ikke færdige med at rulle ud, mange Nexus ejere mangler stadig at modtage deres opdatering, selvom udrulningen er i gang. Turen til Nexus 4 er dog oprundet, Google har frigivet Android 5.0 til enheden.

– Nu kan du bestille Nexus 9 hos Google

Som med alle opdateringer til Android, sker udrulningen over tid, hvilket betyder at der skal tålmodighed til. Besidder du ikke dette, så har Google frigivet de officielle filer, således at de der besidder en teknisk kunnen, nu kan hente opdateringen, og installere den manuelt. Hent Android 5.0 til din Nexus enhed her.

Mere til historien

De der sidder med en SIM-version af Nexus 7 modellerne, må væbne sig med ekstra tålmodighed, her er endnu ingen forlydender, om hvornår de får slikpinde-smagen fra Android. Samsung Galaxy Nexus brugere, skal søge helt andre veje, den model blev nemlig ”opgivet” af Google da Android 4.4 KitKat så dagens lys.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer