Nu kan du bestille Nexus 9 hos Google

0

Den nye tablet, Nexus 9, kan nu bestilles med kort leveringstid hos Google Play i Danmark.

Det er knapt tre uger siden den blev lanceret, og nu kan du allerede bestille den. Nexus 9, produceret for Google af HTC, er blevet tilgængelig i den danske Google Play butik, med kort leveringstid.

Nexus 9 tilgængelighed
Nexus 9 tilgængelig med kort leveringsitd

Læs alt om Nexus 9

Der gik ellers kort tid fra lanceringen, til det var muligt at forudbestille den nye tablet, men leveringstiden var dengang på flere uger. Nu kan du bestille med leveringstid på to til tre hverdage. Det oplyser Google via Google Play.

– Nexus 9 – her er de danske priser

Prisen på Nexus 9 starter ved 2.890 kroner for 16 GB Wi-Fi versionen. Hertil kommer fragt på 75 kroner. Ønsker du LTE-understøttelse koster Nexus 9 4.190 kroner. LTE-versionen har dog 32 GB hukommelse.

Nexus 9 er desuden udstyret med en Nvidia Tegra K1, 64-bit processor, IPS LCD skærm på 8,9 tommer, opløsning på 2028 x 1536 pixel og 2 GB RAM.

Du kan bestille Nexus 9 her via Google Play.

Mere til historien

Nexus 9 ligger sig, med en skærmstørrelse på 8,9 tommer, midt imellem de to tidligere versioner, Nexus 7 og Nexus 10. Desuden kan et tastatur tilkøbes, som tilkobles enheden via Bluetooth, og monteres via en magnet som det kendes på iPad.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer