Nexus 6 udsolgt på minutter

0

En gevaldig prisstigning på de nyeste Nexus enheder, har tilsyneladende ikke skræmt køberne væk, Nexus 6 blev udsolgt på få minutter!

Googles annoncering af Nexus 6 og Nexus 9 havde to, ikke positive fællesnævnere, en prisstigning aldrig set magen til i Nexus seriens historie.

Nexus 6
Nexus 6 med Android 5.0 Lollipop

Men køberne har alligevel været ivrige efter det nye hardware fra Motorola, producenten bag Nexus 6.

– Nexus 6 er officiel – en kæmpe Android

Kun få minutter efter forudbestillingerne til Nexus 6 blev frigivet, på den amerikanske Google Play Store, måtte Google sætte udsolgt skiltet i vinduerne, til stor ærgrelse for kunderne.

Heldigvis har Google nu meldt ud, at selskabet forventer at have nye leverancer klar hver onsdag. Forhåbentlig kun indtil markedet er blevet mættet.

– Her er priserne på Nexus 6

Desværre betyder den store efterspørgsel på Nexus 6, at kunder uden for USA, må afvente bestillingen af deres enhed. Senest lyder meldingen at Europa får den i december, desværre er det kun UK der er omtalt, intet nyt om Danmark, eller andre europæiske lande.

Mere til historien

Nexus 6 er allerede landet blandt de første anmeldere, resultatet er svingende. De fleste er dog meget positive og roser Android 5.0 Lollipop, som blandt andet HTC melder klar til sine enheder inden for 90 dage.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer