Apple klar med ny iPad Mini – mød iPad Mini 4

0

I stilhed blev en ny iPad Mini-model offentliggjort. Her kan du møde iPad Mini 4.

iPad Mini 4 offentliggøres til Apple event
iPad Mini 4 offentliggøres til Apple event

Det foregik uden store armbevægelser, da Apple afslørede en ny iPad Mini – den 4. generation. Alt opmærksomhed gik til offentliggørelsen af den nye iPad Pro, der uden tvivl var aftenens stjerne i det nye tablet-lineup.

iPad Pro er en realitet

Men derfor blev der altså også, selvom det var i stilhed, præsenteret en ny iPad Mini.

iPad Mini 4 er kort sagt hardwaren fra Apple iPad Air 2, bare ”presset” ned i et mindre format, hvor skærmen er på 7,9 tommer. Ifølge Pocketnow.com, så kommer den nye iPad Mini 4 med 2 GB RAM, A8X chip og en opgradering af den nye tablets SoC.

 – iPad Air 2 test – en opgradering værd?

Generelt var Apple ikke særlig informative omkring den nye iPad Mini-model til aftenens event (9. september 2015), og det var tydeligt iPad Pro skulle have al opmærksomheden.

På billedet til højre ses også, at iPad Mini 4 erstatter iPad Mini 3 i Apples tablet-sortiment, mens Apple beholder iPad Mini 2 i sortimentet – så der er et billigere alternativ.

Prisen for den nye model begynder på 399 dollars. De danske priser er endnu ukendte.

Mere til historien

Apple har tradition for, at lade nogle af deres modeller udgå for at beholde en ældre model og dermed et billigere alternativ til kunderne. Tidligere har det været set med iPhones, at de også får mindre hukommelse og billigere pris.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer