Apple Watch går igen uden om Danmark

1

Apple Watch kommer heller ikke til Danmark i denne omgang.

Apple Watch
Apple Watch

I september 2014 præsenterede Apple deres smartwatch Apple Watch for verdenspressen, men først i april 2015 kom den nye gadget på de første markeder. Danmark var ikke med i den første lancerings-runde. I hvert fald var Danmark ikke med på listen over nye Watch-lande.

Danske tech-interesserede Apple-fans måtte se skuffede til eventen fra Apple, for Apple Watch er ikke på vej mod de danske butikshylder. Det annoncerede Apple ved deres event fra San Fransisco (9. september 2015). Listen over nye lande var lang, men Danmark var heller ikke på denne gang.

Den manglende lanceringen af Apple Watch i det danske marked betyder også, at der ikke åbner et serviceprogram for uret. Dem som allerede har købt et Apple smartwatch i udlandet, kan derfor fortsat ikke få enheden serviceret lokalt her i landet.

Ingen service af Apple Watch i Danmark

Apple har lavet en kundetilfredsundersøgelse blandt køberne af Apple Watch, og den viser en tilfredshed på 97 procent, lød det også fra CEO Tim Cook på scenen.

 – Brugerne tilfredse med Apple Watch

Der er aktuelt 10.000 apps i App Store specifikt til Apple Watch. Apple annoncerede også, at Facebook Messenger nu kommer som en applikation til Apple Watch.

Mere til historien

Apple Watch kommer nu også i udgaverne gold, rose gold og aluminium. På produktet med rød urrem lanceres også en udgave af Apple Watch i rustfrit stål – men altså ikke i Danmark i denne omgang.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer