Apple Watch går igen uden om Danmark

Apple Watch kommer heller ikke til Danmark i denne omgang.

Apple Watch

Apple Watch

I september 2014 præsenterede Apple deres smartwatch Apple Watch for verdenspressen, men først i april 2015 kom den nye gadget på de første markeder. Danmark var ikke med i den første lancerings-runde. I hvert fald var Danmark ikke med på listen over nye Watch-lande.

Danske tech-interesserede Apple-fans måtte se skuffede til eventen fra Apple, for Apple Watch er ikke på vej mod de danske butikshylder. Det annoncerede Apple ved deres event fra San Fransisco (9. september 2015). Listen over nye lande var lang, men Danmark var heller ikke på denne gang.

Den manglende lanceringen af Apple Watch i det danske marked betyder også, at der ikke åbner et serviceprogram for uret. Dem som allerede har købt et Apple smartwatch i udlandet, kan derfor fortsat ikke få enheden serviceret lokalt her i landet.

- Ingen service af Apple Watch i Danmark

Apple har lavet en kundetilfredsundersøgelse blandt køberne af Apple Watch, og den viser en tilfredshed på 97 procent, lød det også fra CEO Tim Cook på scenen.

 - Brugerne tilfredse med Apple Watch

Der er aktuelt 10.000 apps i App Store specifikt til Apple Watch. Apple annoncerede også, at Facebook Messenger nu kommer som en applikation til Apple Watch.

Mere til historien

Apple Watch kommer nu også i udgaverne gold, rose gold og aluminium. På produktet med rød urrem lanceres også en udgave af Apple Watch i rustfrit stål - men altså ikke i Danmark i denne omgang.

Ny opdatering til iPhone retter problem med overophedning

En fejl der fik iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max til at blive rigtig varm, er angiveligt løst.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis | TEST

TEST: Den bedste og vildeste iPhone lige nu er iPhone 15 Pro Max. Læs her hvorfor den skal have topkarakter.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram