Apple Watch går igen uden om Danmark

Apple Watch kommer heller ikke til Danmark i denne omgang.

Apple Watch

Apple Watch

I september 2014 præsenterede Apple deres smartwatch Apple Watch for verdenspressen, men først i april 2015 kom den nye gadget på de første markeder. Danmark var ikke med i den første lancerings-runde. I hvert fald var Danmark ikke med på listen over nye Watch-lande.

Danske tech-interesserede Apple-fans måtte se skuffede til eventen fra Apple, for Apple Watch er ikke på vej mod de danske butikshylder. Det annoncerede Apple ved deres event fra San Fransisco (9. september 2015). Listen over nye lande var lang, men Danmark var heller ikke på denne gang.

Den manglende lanceringen af Apple Watch i det danske marked betyder også, at der ikke åbner et serviceprogram for uret. Dem som allerede har købt et Apple smartwatch i udlandet, kan derfor fortsat ikke få enheden serviceret lokalt her i landet.

Ingen service af Apple Watch i Danmark

Apple har lavet en kundetilfredsundersøgelse blandt køberne af Apple Watch, og den viser en tilfredshed på 97 procent, lød det også fra CEO Tim Cook på scenen.

 – Brugerne tilfredse med Apple Watch

Der er aktuelt 10.000 apps i App Store specifikt til Apple Watch. Apple annoncerede også, at Facebook Messenger nu kommer som en applikation til Apple Watch.

Mere til historien

Apple Watch kommer nu også i udgaverne gold, rose gold og aluminium. På produktet med rød urrem lanceres også en udgave af Apple Watch i rustfrit stål – men altså ikke i Danmark i denne omgang.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram