Denne uges mobilnyheder – uge 23 2015

UGE 23 2015: Stor test af Xperia Z3+, netværkstest udråber TDC som vinder og Oister rykker igen på prisen. Her er ugens overblik.

Ugens nyheder, Ugens highlights

Som jeg nævnte i sidste uge, var testen af Sony Xperia Z3+ gået i gang, og testen ligger nu klar. Faktisk blev Z3+ anmeldelsen en af de mest læste historier i den forgangne uge. – men det er nu altså også en god telefon.

Ellers var det to netværkshistorier, som dominerede toppen på top 10-isten. 3 lover bedre dækning og mere 4G mens TDC, i en uafhængig test de ikke selv havde bestilt, blev udråbt som det selskab, der havde det bedste mobilnet.

Blandt historier som ikke nåede hitlisten var HTCs bekræftelse af Android M til HTC One M9 samt Samsung der har rettet fejlen i nat-uret på Galaxy S6 med en opdatering.

Du kan i nyhedsoversigten få det kronologiske forløb over ugens nyheder. De mest populære artikler har vi plukket til listen herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 23 2015

  1. TDC har det bedste mobilnet
  2. Bedre dækning og mere 4G på vej hos 3
  3. Oister sparker igen til priskrigen
  4. Test: Sony Xperia Z3+ – det sikre valg
  5. Tip: Lav søde collager med Phonto
  6. Denne SMS crasher din iPhone
  7. Overblik: De største kommende nyheder fra Google
  8. Disse mobilnyheder kommer i juni
  9. Sådan håndterer Samsung ridser på Galaxy S6
  10. Apple WWDC – det skal du forvente

Klik på overskriften i listen for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.