HTC bekræfter Android M til topmodellen HTC One M9

HTC One M9 vil blive opdateret til Android M, fortæller HTC.

HTC One M9 Gunmetal Grå

HTC One M9 bliver opdateret til den kommenden Android M

I slutningen af maj afholdte Google deres årlige udviklerkonference Google I/O, hvor der blev fortalt meget mere om, hvad den næste store Android-udgave vil indeholde. Grundlæggende er det ikke en sprit-ny version som Lollipop var det. Designsproget Material Design fastholdes, og ændringerne findes for en stor dels vedkommende i motorrummet.

Overblik: Alle de store nyheder i Android M

Selvom Google endnu ikke har sat dato på frigivelsen af Android M, så melder HTC, som den første producent, sig klar til Android M. Konkret bekræfter HTC, at topmodellen HTC One M9 bliver opdateret til den kommende Android-udgave.

– ”Vi er meget spændte på at se hvad Android M byder på, og vi glæder os rigtig meget til at modtage softwaren. På nuværende tidspunkt kan jeg bekræfte, at den nye HTC One M9 bliver opdateret til Android M, og jeg glæder mig til snart at kunne dele, hvilke andre HTC-telefoner, der får Android M,” fortæller HTCs nordiske pressechef Allan Fatum til MereMobil.dk.

Web-TV: One M9 er fin, men skuffer desværre
Test: HTC One M9 er et deja-vu

Da Google i november 2014 frigav Android 5.0 Lollipop til producenterne udstedte HTC en opdateringsgaranti. Inden for de næste 90 dage bliver HTC One (M8) opdateret, var meldingen. Garantien blev overholdt, og Lollipop rullede ud i Danmark fem dage før HTCs egen deadline.

Lollipop blev afsløret for offentligheden den 25. juni 2014 under navnet Android L. Hvad den næste udgave vil hedde, udover Android M, er endnu ikke kendt. Offentliggørelsen skete den 28. maj 2015.

Mere til historien

Efter en turbulent tid har HTC i Danmark fået en smule mere vind i sejlene. Den danske direktør er udskiftet, og HTC er nu kommet ind hos flere salgskanaler.

Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram