HTC bekræfter Android M til topmodellen HTC One M9

0

HTC One M9 vil blive opdateret til Android M, fortæller HTC.

HTC One M9 Gunmetal Grå
HTC One M9 bliver opdateret til den kommenden Android M

I slutningen af maj afholdte Google deres årlige udviklerkonference Google I/O, hvor der blev fortalt meget mere om, hvad den næste store Android-udgave vil indeholde. Grundlæggende er det ikke en sprit-ny version som Lollipop var det. Designsproget Material Design fastholdes, og ændringerne findes for en stor dels vedkommende i motorrummet.

Overblik: Alle de store nyheder i Android M

Selvom Google endnu ikke har sat dato på frigivelsen af Android M, så melder HTC, som den første producent, sig klar til Android M. Konkret bekræfter HTC, at topmodellen HTC One M9 bliver opdateret til den kommende Android-udgave.

– ”Vi er meget spændte på at se hvad Android M byder på, og vi glæder os rigtig meget til at modtage softwaren. På nuværende tidspunkt kan jeg bekræfte, at den nye HTC One M9 bliver opdateret til Android M, og jeg glæder mig til snart at kunne dele, hvilke andre HTC-telefoner, der får Android M,” fortæller HTCs nordiske pressechef Allan Fatum til MereMobil.dk.

Web-TV: One M9 er fin, men skuffer desværre
Test: HTC One M9 er et deja-vu

Da Google i november 2014 frigav Android 5.0 Lollipop til producenterne udstedte HTC en opdateringsgaranti. Inden for de næste 90 dage bliver HTC One (M8) opdateret, var meldingen. Garantien blev overholdt, og Lollipop rullede ud i Danmark fem dage før HTCs egen deadline.

Lollipop blev afsløret for offentligheden den 25. juni 2014 under navnet Android L. Hvad den næste udgave vil hedde, udover Android M, er endnu ikke kendt. Offentliggørelsen skete den 28. maj 2015.

Mere til historien

Efter en turbulent tid har HTC i Danmark fået en smule mere vind i sejlene. Den danske direktør er udskiftet, og HTC er nu kommet ind hos flere salgskanaler.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer