HTC bekræfter Android M til topmodellen HTC One M9

HTC One M9 vil blive opdateret til Android M, fortæller HTC.

HTC One M9 Gunmetal Grå

HTC One M9 bliver opdateret til den kommenden Android M

I slutningen af maj afholdte Google deres årlige udviklerkonference Google I/O, hvor der blev fortalt meget mere om, hvad den næste store Android-udgave vil indeholde. Grundlæggende er det ikke en sprit-ny version som Lollipop var det. Designsproget Material Design fastholdes, og ændringerne findes for en stor dels vedkommende i motorrummet.

Overblik: Alle de store nyheder i Android M

Selvom Google endnu ikke har sat dato på frigivelsen af Android M, så melder HTC, som den første producent, sig klar til Android M. Konkret bekræfter HTC, at topmodellen HTC One M9 bliver opdateret til den kommende Android-udgave.

– ”Vi er meget spændte på at se hvad Android M byder på, og vi glæder os rigtig meget til at modtage softwaren. På nuværende tidspunkt kan jeg bekræfte, at den nye HTC One M9 bliver opdateret til Android M, og jeg glæder mig til snart at kunne dele, hvilke andre HTC-telefoner, der får Android M,” fortæller HTCs nordiske pressechef Allan Fatum til MereMobil.dk.

Web-TV: One M9 er fin, men skuffer desværre
Test: HTC One M9 er et deja-vu

Da Google i november 2014 frigav Android 5.0 Lollipop til producenterne udstedte HTC en opdateringsgaranti. Inden for de næste 90 dage bliver HTC One (M8) opdateret, var meldingen. Garantien blev overholdt, og Lollipop rullede ud i Danmark fem dage før HTCs egen deadline.

Lollipop blev afsløret for offentligheden den 25. juni 2014 under navnet Android L. Hvad den næste udgave vil hedde, udover Android M, er endnu ikke kendt. Offentliggørelsen skete den 28. maj 2015.

Mere til historien

Efter en turbulent tid har HTC i Danmark fået en smule mere vind i sejlene. Den danske direktør er udskiftet, og HTC er nu kommet ind hos flere salgskanaler.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram