HTC bekræfter Android M til topmodellen HTC One M9

HTC One M9 vil blive opdateret til Android M, fortæller HTC.

HTC One M9 Gunmetal Grå

HTC One M9 bliver opdateret til den kommenden Android M

I slutningen af maj afholdte Google deres årlige udviklerkonference Google I/O, hvor der blev fortalt meget mere om, hvad den næste store Android-udgave vil indeholde. Grundlæggende er det ikke en sprit-ny version som Lollipop var det. Designsproget Material Design fastholdes, og ændringerne findes for en stor dels vedkommende i motorrummet.

- Overblik: Alle de store nyheder i Android M

Selvom Google endnu ikke har sat dato på frigivelsen af Android M, så melder HTC, som den første producent, sig klar til Android M. Konkret bekræfter HTC, at topmodellen HTC One M9 bliver opdateret til den kommende Android-udgave.

- ”Vi er meget spændte på at se hvad Android M byder på, og vi glæder os rigtig meget til at modtage softwaren. På nuværende tidspunkt kan jeg bekræfte, at den nye HTC One M9 bliver opdateret til Android M, og jeg glæder mig til snart at kunne dele, hvilke andre HTC-telefoner, der får Android M,” fortæller HTCs nordiske pressechef Allan Fatum til MereMobil.dk.

- Web-TV: One M9 er fin, men skuffer desværre
- Test: HTC One M9 er et deja-vu

Da Google i november 2014 frigav Android 5.0 Lollipop til producenterne udstedte HTC en opdateringsgaranti. Inden for de næste 90 dage bliver HTC One (M8) opdateret, var meldingen. Garantien blev overholdt, og Lollipop rullede ud i Danmark fem dage før HTCs egen deadline.

Lollipop blev afsløret for offentligheden den 25. juni 2014 under navnet Android L. Hvad den næste udgave vil hedde, udover Android M, er endnu ikke kendt. Offentliggørelsen skete den 28. maj 2015.

Mere til historien

Efter en turbulent tid har HTC i Danmark fået en smule mere vind i sejlene. Den danske direktør er udskiftet, og HTC er nu kommet ind hos flere salgskanaler.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram