HTC bekræfter Android M til topmodellen HTC One M9

HTC One M9 vil blive opdateret til Android M, fortæller HTC.

HTC One M9 Gunmetal Grå

HTC One M9 bliver opdateret til den kommenden Android M

I slutningen af maj afholdte Google deres årlige udviklerkonference Google I/O, hvor der blev fortalt meget mere om, hvad den næste store Android-udgave vil indeholde. Grundlæggende er det ikke en sprit-ny version som Lollipop var det. Designsproget Material Design fastholdes, og ændringerne findes for en stor dels vedkommende i motorrummet.

- Overblik: Alle de store nyheder i Android M

Selvom Google endnu ikke har sat dato på frigivelsen af Android M, så melder HTC, som den første producent, sig klar til Android M. Konkret bekræfter HTC, at topmodellen HTC One M9 bliver opdateret til den kommende Android-udgave.

- ”Vi er meget spændte på at se hvad Android M byder på, og vi glæder os rigtig meget til at modtage softwaren. På nuværende tidspunkt kan jeg bekræfte, at den nye HTC One M9 bliver opdateret til Android M, og jeg glæder mig til snart at kunne dele, hvilke andre HTC-telefoner, der får Android M,” fortæller HTCs nordiske pressechef Allan Fatum til MereMobil.dk.

- Web-TV: One M9 er fin, men skuffer desværre
- Test: HTC One M9 er et deja-vu

Da Google i november 2014 frigav Android 5.0 Lollipop til producenterne udstedte HTC en opdateringsgaranti. Inden for de næste 90 dage bliver HTC One (M8) opdateret, var meldingen. Garantien blev overholdt, og Lollipop rullede ud i Danmark fem dage før HTCs egen deadline.

Lollipop blev afsløret for offentligheden den 25. juni 2014 under navnet Android L. Hvad den næste udgave vil hedde, udover Android M, er endnu ikke kendt. Offentliggørelsen skete den 28. maj 2015.

Mere til historien

Efter en turbulent tid har HTC i Danmark fået en smule mere vind i sejlene. Den danske direktør er udskiftet, og HTC er nu kommet ind hos flere salgskanaler.

Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram