HTC One M9 er desværre skuffende

Web-TV: Hvorfor opgradere fra HTC One M8 til M9? Min test viser, at grunden ikke fremstår ret tydeligt.

Det blev en ny start for HTC i 2013 da de præsenterede HTC One (M7). Telefonen var et farvel til farvelade-brugerflader og til tider uoverskuelige brugeroplevelser.

Grafikken var holdt i sort, hvide og grå nuancer mens designet af telefonen var helt uovertruffen. Kameraet var vel egentlig det eneste rigtige minus.

Den tredje One-model er desværre et stort skridt tilbage. Herunder kan du se web-TV anmeldelsen af HTC One M9.

Ikke en god efterfølger

Det kunne være så godt

Isoleret set er HTC One M9 en udmærket smartphone, men når jeg ser på hvad HTC tidligere har leveret, og hvad konkurrenterne tilbyder, er det mere end tydeligt, at One M9 har det vanskeligt.

Meget af det som netop var styrken ved One-serien, er enten fjernet eller ødelagt i M9’eren. Brugerflade-designet er ikke længere eksklusivt og unikt for HTC, men minder ganske meget om hvad der generelt findes på markedet.

Produktets design er stadig vældig godt, men er efter min opfattelse blevet delvist ødelagt af kameraoptikken, der buler ud på bagsiden, samt med sin samlede størrelse er meget voldsom og dominerede.

Det kunne være så godt med HTC One M9, og det er det også, hvis du kan leve med de forskellige forbehold, jeg beskriver her. Karakteren ender desværre kun på 4 ud af 6 stjerner. M7 fik topkarakter mens M8 lå på fem ud af seks.

Jeg vil opfordre dig til, at læse min store anmeldelse af HTC One M9 hvor jeg går mere ind i detaljerne – positive som negative.

- HTC One M8s – M8 kører en runde mere

Mere til historien

HTC har tidligere lanceret deres One-telefoner i miniudgaver, men ifølge de seneste udmeldinger fra HTC, skal vi ikke forvente en One Mini 3, baseret på HTC One M9.

Læs også:
- Web-TV: Se før du køber Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge

OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Den bedste robotstøvsuger er Roomba J7+

TEST: Roomba J7+ fra iRobot er den hidtil bedste robotstøvsuger, at jeg har testet. Rengøringen er fin og så ER den smart.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram