HTC One M9 er desværre skuffende

Web-TV: Hvorfor opgradere fra HTC One M8 til M9? Min test viser, at grunden ikke fremstår ret tydeligt.

Det blev en ny start for HTC i 2013 da de præsenterede HTC One (M7). Telefonen var et farvel til farvelade-brugerflader og til tider uoverskuelige brugeroplevelser.

Grafikken var holdt i sort, hvide og grå nuancer mens designet af telefonen var helt uovertruffen. Kameraet var vel egentlig det eneste rigtige minus.

Den tredje One-model er desværre et stort skridt tilbage. Herunder kan du se web-TV anmeldelsen af HTC One M9.

Ikke en god efterfølger

Det kunne være så godt

Isoleret set er HTC One M9 en udmærket smartphone, men når jeg ser på hvad HTC tidligere har leveret, og hvad konkurrenterne tilbyder, er det mere end tydeligt, at One M9 har det vanskeligt.

Meget af det som netop var styrken ved One-serien, er enten fjernet eller ødelagt i M9’eren. Brugerflade-designet er ikke længere eksklusivt og unikt for HTC, men minder ganske meget om hvad der generelt findes på markedet.

Produktets design er stadig vældig godt, men er efter min opfattelse blevet delvist ødelagt af kameraoptikken, der buler ud på bagsiden, samt med sin samlede størrelse er meget voldsom og dominerede.

Det kunne være så godt med HTC One M9, og det er det også, hvis du kan leve med de forskellige forbehold, jeg beskriver her. Karakteren ender desværre kun på 4 ud af 6 stjerner. M7 fik topkarakter mens M8 lå på fem ud af seks.

Jeg vil opfordre dig til, at læse min store anmeldelse af HTC One M9 hvor jeg går mere ind i detaljerne – positive som negative.

HTC One M8s – M8 kører en runde mere

Mere til historien

HTC har tidligere lanceret deres One-telefoner i miniudgaver, men ifølge de seneste udmeldinger fra HTC, skal vi ikke forvente en One Mini 3, baseret på HTC One M9.

Læs også:
Web-TV: Se før du køber Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram