HTC One M8s – M8 kører en runde mere

HTC One M8s er en ny version af HTC One M8. Android 5.0, 16 megapixels kamera og 64-bit processor byder den på.

HTC One M8s (Foto: HTC)

HTC One M8s (Foto: HTC)

Intet må gå til spilde hos HTC. Sidste års topmodel HTC One M8 introduceres nu i en ny version kaldet HTC One M8Ss. Telefonen er blevet opgraderet på flere punkter, og er måske, som HTC One M8 burde have været sidste år.

Et vigtigt argument for købet af M8s fremfor M8 er kameraet. HTC’s forfærdelige Ultrapixels-koncept med fire megapixels opløsning i HTC One M8 er fjernet. I stedet er der kommet et 13 megapixels standardkamera uden optisk billedestabilisator.

Processoren er gået fra en 32 bit Qualcomm Snapdragon 801 quad-core til en 64 bit Qualcomm Snapdragon 615 octa-core. Hvor meget ændringen betyder for den samlede ydelse i produktet, er endnu for tidligt at svare på. HTC One M8s kommer, som M8, med 2 GB RAM.

- Kriseramt HTC degraderer topchefen

Næsten identiske telefoner

Hukommelsen i HTC One M8s er 16 GB intern, men der kan opgraderes med 128 GB via et microSD kort. Batterikapaciteten er forøget fra 2.600 til 2.840 mAh.

Derudover er der tale om to fuldkommen identiske produkter. Du får altså stadig 5,0 tommer Full HD skærm, 5 megapixels frontkamera og en vægt på 160 gram.

HTC One M8s leveres med Android 5.0 Lollipop med brugerfladeoverbygningen HTC Sense 6.0. I HTC One M9 bruges HTC Sense 7.0, men denne udgave er altså ikke nået ud til HTC One M8s

M8s får en vejledende pris på 3.799 kroner uden abonnement, og salget er så småt begyndt i Danmark. Farvemuligheden bliver Gunmetal Grey. Blandt forhandlerne er Telmore, Bibob, CBB, Telia og Call Me.

Forskellene på HTC One M8 og M8s er, som du kan læse, ikke så store. Her kan du læse om forskellene på HTC One M8 og M9.

- Begrænset interesse for HTC One M9

Specifikationer på HTC One M8s

- CPU: Qualcomm Snapdragon 615 octa-core
- 64 bit: 4 x 1,7 GHz + 4 x 1,9 GHz
- Skærm: 5,0 tommer Full HD 1080p
- Vægt: 160 gram
- Mål: 146.41 x 70.61 x 9.55 mm
- RAM: 2 GB
- Hukommelse: 16 GB
- MicroSD kort op til 128 GB kan anvendes
- Kamera: 13 megapixels (f/2.0 – 28 mm linse)
- Frontkamera: 5 megapixels
- Bluetooth 4.1, GPS, Glonass, NFC, Wi-Fi  (802.11 a/b/g/n/ac 2.4 & 5 GHz)
- Android 5.0 Lollipop + HTC Sense 6.0
- Batteri: 2.860 mAh

Mere til historien

Dagsprisen på HTC One M8 er aktuelt omkring 3.800 kroner uden abonnement. HTC One M9 ligger til lige under 6.000 kroner.

Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
HTC på vej med ny smartphone

Det ser ud til, at HTC er på vej med en ny smartphone. Ifølge Facebook vil HTC lancerer en ny telefon tirsdag den 11. juni 2019.

(mere…)
HTC klar med Android 9 Pie til disse telefoner

KORT NYT: HTC har netop offentliggjort, at de i løbet af andet kvartal 2019 er klar med Android 9 Pie opdateringen til tre af deres modeller. Se hvilke her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram