Begrænset interesse for HTC One M9

4

HTC One M9 er uden tvivl et fint produkt, men efter lanceringen er interessen begrænset.

HTC One M9 Sølv
HTC One M9 Sølv

HTC har præsenteret 2015-flagskibet One M9 på Mobile World Congress i Barcelona. Produktet ligner på de fleste punkter sig selv, og den roste designlinje er fortsat den samme som på M7 og M8 fra de to foregående år.

Skærmen på 5 tommer med Full HD opløsning giver som altid et godt billede, og den nye Qualcomm Snapdragon 810 processor leverer uden tvivl nok og rigeligt rå maskinkraft til de fleste.

Det udskældte 4 megapixels kamera med såkaldt ”Ultrapixels”-teknologi er udskiftet med et mere standardiseret 20 megapixels kamera, som helt klart bliver lettere, at overbevise køberne om i salgssituationen.

Alt det og meget andet er fint, men om HTC kan få succes med One M9, er et mere tvivlsomt spørgsmål. Operatørerne, som trods alt står for hovedparten af mobilsalget i Danmark, er nemlig ikke udelt begejstrede.

Spec-duel: Forskellen på HTC One M8 og M9

Ja, måske og nej

Telia arbejder på, at sætte et pre-sale op på HTC One M9, og Telenor forventer ligeledes, at kunne tilbyde produktet hurtigst muligt. Call Me vil også forhandle M9.

3 lægger den kølige side til, og oplyser, der ikke er taget stilling til, om produktet kommer til salg i deres forretninger. Derimod er Elgiganten, som også står for et stort mobilsalg i Danmark, mere kontante.

– ”Vi har ikke længere HTC inde i sortiment, og dermed heller ikke One M9. For høje priser i forhold til konkurrenter, samt lav efterspørgsel, er årsagen,” udtaler salgschef i Elgiganten, Michael West, til MereMobil.dk.

Den direkte konkurrent, Dansk Supermarked, går halvvejs med.

– “HTC One M9 bliver tilgængelig på Bilka.dk men ikke i vores butikker,” lyder det fra Finn Christiansen, category manager, Dansk Supermarked.

Stort TDC-nej

Landets største teleselskab, TDC, har ikke købt idéen om HTC One M9.

– ”Vi planlægger ikke pt. at tage M9 i sortiment, men vælger at fokusere på vores nuværende samarbejdspartnere,” siger Morten Steen Jensen, afdelingsdirektør, Device Management i TDC, til MereMobil.dk.

TDC har stort set ingen efterspørgsel på HTC-produkter, lød det fra Morten Steen tilbage i december, omkring lanceringen HTC Desire 620, så holdningen fra TDC er ikke ny. Heller ikke One M8 nåede ind på hylderne her.

HTC One M9 vil blive tilgængelig på det danske marked den 31. marts. Prisen bliver 5.999 kroner uden abonnement. Du kan læse mere om prisen på HTC One M9 i denne artikel.

Mere om HTC One M9

Mere til historien

I forbindelse med præsentationerne af HTC One M9 og Samsung Galaxy S6 / S6 Edge, har læserne af MereMobil.dk, ikke ydet stort support på M9-artikler. Ud af 10 læsere åbner ni en artikel om Galaxy S6-produkterne, mens kun én vælger en HTC One M9-artikel.

Læs også:
Her er Samsungs nye S6 flagskibe

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer