Begrænset interesse for HTC One M9

HTC One M9 er uden tvivl et fint produkt, men efter lanceringen er interessen begrænset.

HTC One M9 Sølv

HTC One M9 Sølv

HTC har præsenteret 2015-flagskibet One M9 på Mobile World Congress i Barcelona. Produktet ligner på de fleste punkter sig selv, og den roste designlinje er fortsat den samme som på M7 og M8 fra de to foregående år.

Skærmen på 5 tommer med Full HD opløsning giver som altid et godt billede, og den nye Qualcomm Snapdragon 810 processor leverer uden tvivl nok og rigeligt rå maskinkraft til de fleste.

Det udskældte 4 megapixels kamera med såkaldt ”Ultrapixels”-teknologi er udskiftet med et mere standardiseret 20 megapixels kamera, som helt klart bliver lettere, at overbevise køberne om i salgssituationen.

Alt det og meget andet er fint, men om HTC kan få succes med One M9, er et mere tvivlsomt spørgsmål. Operatørerne, som trods alt står for hovedparten af mobilsalget i Danmark, er nemlig ikke udelt begejstrede.

Spec-duel: Forskellen på HTC One M8 og M9

Ja, måske og nej

Telia arbejder på, at sætte et pre-sale op på HTC One M9, og Telenor forventer ligeledes, at kunne tilbyde produktet hurtigst muligt. Call Me vil også forhandle M9.

3 lægger den kølige side til, og oplyser, der ikke er taget stilling til, om produktet kommer til salg i deres forretninger. Derimod er Elgiganten, som også står for et stort mobilsalg i Danmark, mere kontante.

– ”Vi har ikke længere HTC inde i sortiment, og dermed heller ikke One M9. For høje priser i forhold til konkurrenter, samt lav efterspørgsel, er årsagen,” udtaler salgschef i Elgiganten, Michael West, til MereMobil.dk.

Den direkte konkurrent, Dansk Supermarked, går halvvejs med.

– “HTC One M9 bliver tilgængelig på Bilka.dk men ikke i vores butikker,” lyder det fra Finn Christiansen, category manager, Dansk Supermarked.

Stort TDC-nej

Landets største teleselskab, TDC, har ikke købt idéen om HTC One M9.

– ”Vi planlægger ikke pt. at tage M9 i sortiment, men vælger at fokusere på vores nuværende samarbejdspartnere,” siger Morten Steen Jensen, afdelingsdirektør, Device Management i TDC, til MereMobil.dk.

TDC har stort set ingen efterspørgsel på HTC-produkter, lød det fra Morten Steen tilbage i december, omkring lanceringen HTC Desire 620, så holdningen fra TDC er ikke ny. Heller ikke One M8 nåede ind på hylderne her.

HTC One M9 vil blive tilgængelig på det danske marked den 31. marts. Prisen bliver 5.999 kroner uden abonnement. Du kan læse mere om prisen på HTC One M9 i denne artikel.

Mere om HTC One M9

Mere til historien

I forbindelse med præsentationerne af HTC One M9 og Samsung Galaxy S6 / S6 Edge, har læserne af MereMobil.dk, ikke ydet stort support på M9-artikler. Ud af 10 læsere åbner ni en artikel om Galaxy S6-produkterne, mens kun én vælger en HTC One M9-artikel.

Læs også:
Her er Samsungs nye S6 flagskibe

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram