Dansk pris og tilgængelighed på HTC One M9

1

Den danske pris og lanceringsdato for HTC One M9 er blevet annonceret – vi får den til Danmark om blot 30 dage.

HTC One M9 har ikke meget nyt at byde på når det gælder design og indhold, sådan vil de fleste måske tænke, men hos HTC har det handlet om at forbedre det bedste.

HTC One M9 Sølv
HTC One M9 Sølv

HTC One M8 har modtaget utallige priser igennem 2014, dét har HTC valgt at lytte til og dermed skabe det bedst fra både HTC One M7 og One M8 for at samle det til noget nyt men velkendt i HTC One M9.

Læs alt om HTC One M9

Specifikationerne er på flere områder blevet løftet, med et større 20 megapixels kamera, UltraPixel frontkamera, lynhurtig Snapdragon 810 processor, mere RAM, større batteri, flot skærm og uovertruffen lydoplevelse med Dolby Surround Sound lyd, alt sammen pakket ned i et mindre og mere håndgribeligt format.

På mange områder en forbedring, men på utallige områder blot en finpudsning af alt det der i forvejen var godt ved en HTC topmodel. En finpudsning af prisen, er der dog ikke blevet plads til hos HTC, der lancerer HTC One M9 på det danske marked allerede i denne måned, nærmere bestemt tirsdag den 31. marts. Den vejledende udsalgspris bliver, som på forgængeren, på 5.999 kroner uden abonnement.

Det er endnu uvist, hvilke teleoperatører der vælger at tage HTC One M9 til sig, tidligere er HTC One M8 blevet valgt fra af TDC, mens adskillige andre operatører tog topmodellen til sig.

Begrænset interesse for HTC One M9 i Danmark

Mere til historien

HTC One M9 findes i fire forskellige farver, Sølv, Gunmetal Grå, Pink og Guld. Det er usikkert hvilke farver de danske butikker får ved salgsstarten, men det er tidligere set at HTC senere lancerer flere udvalgte og nye farver på det danske marked.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer