Dansk pris og tilgængelighed på HTC One M9

Den danske pris og lanceringsdato for HTC One M9 er blevet annonceret – vi får den til Danmark om blot 30 dage.

HTC One M9 har ikke meget nyt at byde på når det gælder design og indhold, sådan vil de fleste måske tænke, men hos HTC har det handlet om at forbedre det bedste.

HTC One M9 Sølv

HTC One M9 Sølv

HTC One M8 har modtaget utallige priser igennem 2014, dét har HTC valgt at lytte til og dermed skabe det bedst fra både HTC One M7 og One M8 for at samle det til noget nyt men velkendt i HTC One M9.

- Læs alt om HTC One M9

Specifikationerne er på flere områder blevet løftet, med et større 20 megapixels kamera, UltraPixel frontkamera, lynhurtig Snapdragon 810 processor, mere RAM, større batteri, flot skærm og uovertruffen lydoplevelse med Dolby Surround Sound lyd, alt sammen pakket ned i et mindre og mere håndgribeligt format.

På mange områder en forbedring, men på utallige områder blot en finpudsning af alt det der i forvejen var godt ved en HTC topmodel. En finpudsning af prisen, er der dog ikke blevet plads til hos HTC, der lancerer HTC One M9 på det danske marked allerede i denne måned, nærmere bestemt tirsdag den 31. marts. Den vejledende udsalgspris bliver, som på forgængeren, på 5.999 kroner uden abonnement.

Det er endnu uvist, hvilke teleoperatører der vælger at tage HTC One M9 til sig, tidligere er HTC One M8 blevet valgt fra af TDC, mens adskillige andre operatører tog topmodellen til sig.

- Begrænset interesse for HTC One M9 i Danmark

Mere til historien

HTC One M9 findes i fire forskellige farver, Sølv, Gunmetal Grå, Pink og Guld. Det er usikkert hvilke farver de danske butikker får ved salgsstarten, men det er tidligere set at HTC senere lancerer flere udvalgte og nye farver på det danske marked.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram