Det er slut med HTCs One Mini-serie

1

HTC melder pas! Der kommer ikke en One Mini 3 – måske er det helt slut med One Mini-serien.

For blot to år siden lancerede HTC den anmelderroste HTC One M7. Kun ét år senere blev den ligeså anmelderroste HTC One M8 annonceret, også den modtog mange priser og anerkendelse blandt medier og forbrugere.

HTC One-familien - One mini, One og One max (Foto: HTC)
HTC One-familien – One mini, One og One max (Foto: HTC)

Fælles for begge topmodeller er, at de er blevet efterfulgt af en mindre ”mini-model”, som har været et mid-end produkt, som forbrugere der ikke har ønsket at give den fulde pris for en topmodel, men har kunne lide designet på dem, har kunne købe.

HTC One Mini og One Mini 2 blev dog aldrig nogen stor salgssucces, og med årende er segmentet for de dyre mellemklasseprodukter, blevet mindre samtidig med skærmene er blevet større.

– Samsung Galaxy A3 og A5 snart i Danmark

Jack Tong, præsident for HTC i det nordlige Asien, fortæller til Focus Taiwan, at industrien arbejder mod produkter med en skærmstørrelse over fem tommer og markedet for de derunder, bliver kun mindre.

– ”Samlet er branchen på vej mod nye telefoner over fem tommer. Vores produktportefølje, ligger tæt op heraf. Som et resultat af denne tendens, er markedet der bare ikke for mindre telefoner og HTC har ingen aktuelle planer, om at gå efter resterne af sub-fem tommer markedet, med en ny mini-model”, fortæller Jack Tong.

Dermed ser der ikke ud til at blive plads til en HTC One Mini 3, måske er det endda helt slut med One Mini-serien.

HTC har dog stadig produkter i mid-end kategorien. Blandt andet Desire-serien der aktuelt tæller Desire Eye, Desire 820, Desire 620 og en række mindre Desire produkter.

– LG har lanceret nye prisvenlige smartphones

Hos LG og Samsung ser det dog ikke ud til, at man stopper med de mindre mid-end produkter. Begge selskaber har til i 2015 annonceret en række produkter, fælles for dem er, at skærmene i produkterne bliver større og større.

Mere til historien

Sony har tidligere arbejdet med mini-versioner af deres topmodel, Sony Xperia Z3 Compact er den nyeste heraf.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer