Det er slut med HTCs One Mini-serie

HTC melder pas! Der kommer ikke en One Mini 3 – måske er det helt slut med One Mini-serien.

For blot to år siden lancerede HTC den anmelderroste HTC One M7. Kun ét år senere blev den ligeså anmelderroste HTC One M8 annonceret, også den modtog mange priser og anerkendelse blandt medier og forbrugere.

HTC One-familien - One mini, One og One max (Foto: HTC)

HTC One-familien - One mini, One og One max (Foto: HTC)

Fælles for begge topmodeller er, at de er blevet efterfulgt af en mindre ”mini-model”, som har været et mid-end produkt, som forbrugere der ikke har ønsket at give den fulde pris for en topmodel, men har kunne lide designet på dem, har kunne købe.

HTC One Mini og One Mini 2 blev dog aldrig nogen stor salgssucces, og med årende er segmentet for de dyre mellemklasseprodukter, blevet mindre samtidig med skærmene er blevet større.

Samsung Galaxy A3 og A5 snart i Danmark

Jack Tong, præsident for HTC i det nordlige Asien, fortæller til Focus Taiwan, at industrien arbejder mod produkter med en skærmstørrelse over fem tommer og markedet for de derunder, bliver kun mindre.

- ”Samlet er branchen på vej mod nye telefoner over fem tommer. Vores produktportefølje, ligger tæt op heraf. Som et resultat af denne tendens, er markedet der bare ikke for mindre telefoner og HTC har ingen aktuelle planer, om at gå efter resterne af sub-fem tommer markedet, med en ny mini-model”, fortæller Jack Tong.

Dermed ser der ikke ud til at blive plads til en HTC One Mini 3, måske er det endda helt slut med One Mini-serien.

HTC har dog stadig produkter i mid-end kategorien. Blandt andet Desire-serien der aktuelt tæller Desire Eye, Desire 820, Desire 620 og en række mindre Desire produkter.

LG har lanceret nye prisvenlige smartphones

Hos LG og Samsung ser det dog ikke ud til, at man stopper med de mindre mid-end produkter. Begge selskaber har til i 2015 annonceret en række produkter, fælles for dem er, at skærmene i produkterne bliver større og større.

Mere til historien

Sony har tidligere arbejdet med mini-versioner af deres topmodel, Sony Xperia Z3 Compact er den nyeste heraf.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram