Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 snart til salg i Danmark

Du kan allerede nu forudbestille de to nye Samsung-modeller, Galaxy A3 og Galaxy A5, der kommer til salg i de danske butikker i slutningen af januar.

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

De stilrene telefoner, Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5, der designmæssigt har rødder i Galaxy Alpha kunne fra fredag den 16. januar, forudbestilles hos salgsstederne, mens de vil være at finde på hylderne hos forhandlerne fra fredag den 30. januar 2015, oplyser Samsung.

Galaxy A3 og Galaxy A5 har begge smarte funktioner til sociale netværk.

Målgruppen for telefonerne er umiddelbart også de yngre brugere, der hurtigt og nemt vil fange spændende/sjove øjeblikke i hverdagen og efterfølgende dele på de sociale medier.

- ”Vi stræber efter at udvikle smartphones, der appellerer bredt, men som stadig er i front, når det kommer til sociale tendenser og design. Med vores seneste tilføjelse sætter vi social interaktion og brugeren i fokus," siger Jimmy Voss, Sales Manager for IM i Samsung Danmark.

De to nye modeller er Samsungs tyndeste smartphones til dato, og er designet til dem, der efterspørger et enkelt og stilrent design. Begge telefoner kommer i flere forskellige farver, og Galaxy A5 har en 5 tommer-skærm, mens Galaxy A3 har en skærm på 4,5 tommer.

Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3

Både Galaxy A3 og Galaxy A5 har et 5 megapixels kamera med funktioner som ”Ultra Wide Shot" og "Auto Selfie Mode”, der gør det muligt at tage et selfie ved hjælp af stemmen eller et vink med hånden, og med det samme dele det på sociale medier.

Galaxy A5 og A3 er tilgængelige i butikkerne fra 30. januar og kommer i farverne Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver, og Champagne Gold. Den vejledende pris uden abonnement for A5 er 3.300 kr og 2.500 kr for A3.

Mere til historien

Er det den 5,5 tommer store Samsung Galaxy A7 du vil have, så kræver det lidt mere tålmodighed, da den først kommer i handlen i slutningen af tredje kvartal. Prisen på denne er endnu ukendt, men den kommer også i farvevarianterne Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram