Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 snart til salg i Danmark

0

Du kan allerede nu forudbestille de to nye Samsung-modeller, Galaxy A3 og Galaxy A5, der kommer til salg i de danske butikker i slutningen af januar.

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5

De stilrene telefoner, Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5, der designmæssigt har rødder i Galaxy Alpha kunne fra fredag den 16. januar, forudbestilles hos salgsstederne, mens de vil være at finde på hylderne hos forhandlerne fra fredag den 30. januar 2015, oplyser Samsung.

Galaxy A3 og Galaxy A5 har begge smarte funktioner til sociale netværk.

Målgruppen for telefonerne er umiddelbart også de yngre brugere, der hurtigt og nemt vil fange spændende/sjove øjeblikke i hverdagen og efterfølgende dele på de sociale medier.

– ”Vi stræber efter at udvikle smartphones, der appellerer bredt, men som stadig er i front, når det kommer til sociale tendenser og design. Med vores seneste tilføjelse sætter vi social interaktion og brugeren i fokus,” siger Jimmy Voss, Sales Manager for IM i Samsung Danmark.

De to nye modeller er Samsungs tyndeste smartphones til dato, og er designet til dem, der efterspørger et enkelt og stilrent design. Begge telefoner kommer i flere forskellige farver, og Galaxy A5 har en 5 tommer-skærm, mens Galaxy A3 har en skærm på 4,5 tommer.

Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3

Både Galaxy A3 og Galaxy A5 har et 5 megapixels kamera med funktioner som ”Ultra Wide Shot” og “Auto Selfie Mode”, der gør det muligt at tage et selfie ved hjælp af stemmen eller et vink med hånden, og med det samme dele det på sociale medier.

Galaxy A5 og A3 er tilgængelige i butikkerne fra 30. januar og kommer i farverne Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver, og Champagne Gold. Den vejledende pris uden abonnement for A5 er 3.300 kr og 2.500 kr for A3.

Mere til historien

Er det den 5,5 tommer store Samsung Galaxy A7 du vil have, så kræver det lidt mere tålmodighed, da den først kommer i handlen i slutningen af tredje kvartal. Prisen på denne er endnu ukendt, men den kommer også i farvevarianterne Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer