Samsung retter nat-ur fejl i Galaxy S6 Edge

Kort nyt: Den irriterede fejl omkring nat-uret i Samsung Galaxy S6 Edge er nu rettet.

Samsung Galaxy S6 EdgeI min anmeldelse af Samsung Galaxy S6 Edge var en, af de i øvrigt få skuffelser, naturet. I forbindelsen med Galaxy Note Edge testen var jeg blevet mægtig glad for uret, som kan vises på edge-skærmen om natten, men funktionen fungerede ikke nær så godt på S6 Edge..

I den seneste store opdatering på godt 150 MB til Galaxy S6 Edge er problemet heldigvis udbedret.

Sagen var, at godt nok kunne S6 Edge vise nat-ur på kanten, men resten af skærmen var ikke slukket. Det gjorde, at telefonen om natten lå og udsendte et gråligt skær, og det var ærligt talt så irriterede, at jeg deaktiverede funktionen.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Efter opdateringen fungerer uret som på Note Edge. Kun kanten af skærmen er aktiveret, mens resten er slukket og således helt sort.

Ud over ur-rettelserne skulle den seneste opdatering også forbedre telefonen stabilitet og ydeevne.

Sådan håndterer Samsung cover-ridser på Galaxy S6

Mere til historien

Samsung Galaxy S6 Edge kører aktuelt Android 5.0.2 Lollipop. Nu afventes hvornår Android 5.1 bliver færdig fra Samsungs side. Denne vil indeholde flerbruger-tilstand.


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.