Samsung retter nat-ur fejl i Galaxy S6 Edge

Kort nyt: Den irriterede fejl omkring nat-uret i Samsung Galaxy S6 Edge er nu rettet.

Samsung Galaxy S6 EdgeI min anmeldelse af Samsung Galaxy S6 Edge var en, af de i øvrigt få skuffelser, naturet. I forbindelsen med Galaxy Note Edge testen var jeg blevet mægtig glad for uret, som kan vises på edge-skærmen om natten, men funktionen fungerede ikke nær så godt på S6 Edge..

I den seneste store opdatering på godt 150 MB til Galaxy S6 Edge er problemet heldigvis udbedret.

Sagen var, at godt nok kunne S6 Edge vise nat-ur på kanten, men resten af skærmen var ikke slukket. Det gjorde, at telefonen om natten lå og udsendte et gråligt skær, og det var ærligt talt så irriterede, at jeg deaktiverede funktionen.

Efter opdateringen fungerer uret som på Note Edge. Kun kanten af skærmen er aktiveret, mens resten er slukket og således helt sort.

Ud over ur-rettelserne skulle den seneste opdatering også forbedre telefonen stabilitet og ydeevne.

Sådan håndterer Samsung cover-ridser på Galaxy S6

Mere til historien

Samsung Galaxy S6 Edge kører aktuelt Android 5.0.2 Lollipop. Nu afventes hvornår Android 5.1 bliver færdig fra Samsungs side. Denne vil indeholde flerbruger-tilstand.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.