Phonto – lav søde collager til fars dag

0

APP TIP: Har du ingen idéer til Fars Dag, så er her et tip til en applikation, hvor du nemt kan lave kort og collager til ”din far”.

Collager lavet med Phonto af MereMobil.dk
Collager lavet med Phonto af MereMobil.dk

OBS! Phonto er udkommet i en ny version. Derfor er nedenstående guide ikke længere gældende. Læs i stedet vores store guide til billedbogstaver og collager i Phonto.

Fredag den 5. juni 2015 er det foruden Grundlovsdag også Fars Dag, og er du løbet tør for idéer til, hvad du kan give din egen far eller dine børns far, så er her et lille tip til en applikation, som du kan bruge til at lave en personlig gave. Og det er endda helt gratis, hvis du blot benytter dig af standard-mulighederne.

Med applikationen Phonto kan du forholdsvis hurtigt og nemt lave fine collager, som på en personlig måde kan vise din far eller faderen til dine børn, at du elsker han – og netop hán er verdens bedste far.

Du kan selvfølgelig også bruge Phonto i andre henseender, som eksempelvis til kort til verdens bedste mormor, morfar, farmor eller farmor. Det er kun din egen fantasi, som begrænser dette.

Du kan se nogle eksempler på ting vi har lavet med Phonto herunder, samt de officielle billeder der vises i applikationsbutikkerne for applikationen.

Din far kan selvfølgelig fortsat få en ny skjorte, parfume eller fiskestang, selvom han får en collage fra Phonto.

Applikationen Phonto findes til både Android og iOS og er gratis at downloade i Google Play Store og Apples App Store.

Ønsker du ekstra funktioner kan disse tilkøbes. Af ekstra funktioner de den reklamefri version kan nævnes Text Style Kit, Phonto Image Pack, Phonto Filter Pack og Bubble Generator – prisen for hver enkel pakke er på omkring 8 til 16 kroner.

Eksempler fra Phonto

 

 

Mere til historien

Vi har desværre oplevet, at det ikke er alle funktionerne der fungerer i Android applikationen, men det er muligt at lave fine collager med Android-telefoner og tablets.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer