Her er de nye mobiler i juni

1

OVERSIGT: Der står Sony på programmet hos flere operatører denne måned. Her er junis nye smartphones i butikkerne.

Nye smartphone
Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Huawei og Samsung kom sidste måned

Tilbage i maj fandt Samsung Xcover 3 vejen til hylderne hos 3, TDC og Telia. Sidstnævnte fik også Xcover B550 i sortiment.

Samme måned meldte Telia og TDC sig klar til Huawei P8, og nu oplyser de selv samme operatører, at også billigudgaven af P8, kaldet Huawei P8 Light, i juni kan købes i deres forretninger. 3 tager i juni Huawei P8 i sortiment samt Lumia 640.

TDC er, efter lidt betænkningstid, klar til at forhandle LG G4, der hidtil kun har været tilgængelig hos Telia.

Her er majs nye telefoner

Sony Xperia Z3+

Ved udgangen af maj præsenterede Sony en ny topmodel til vores markedsområde. Xperia Z4 var tidligere lanceret i Japan, men nu kommer den så til Danmark, hvor navnet imidlertid er skiftet til Xperia Z3+.

Navnevalget er ganske fornuftigt, da der er tale om en faceliftet udgave af Sony Xperia Z3, som vi testede tilbage i september 2014.

Xperia Z3+ har 5,2 tommer Full HD skærm, 20.7 megapixels kamera og desuden er den vand- og støvtæt. I forhold til Xperia Z3 er tykkelsen reduceret fra 7,3 til 6,9 millimeter, og mobilen har tabt sig otte gram.

Læs mere om Sony Xperia Z3+

Z3+ kommer i farverne sort, hvid, kobber/guld samt aqua green. Den vejledende pris er 5.499 kroner uden abonnement.

Ved lanceringen fortalte Sony, at følgende salgskanaler vil forhandle Z3+: DC, Telia, Telenor, 3, Call Me, Telmore og Elgiganten. Salgsstarten går den 26. juni.2015.

De kunder som forudbestiller Xperia Z3+ får et Sony Action Cam Mini med uden beregning. Sonys action cam har en værdi af godt 2.000 kroner.

Se fotos fra Xperia Z3+

Telia oplyser, at de desuden vil forhandle Sony Xperia Z4 Tablet.

Sony Xperia M4 Aqua

Mangler du en prisvenlig smartphone, som stadig er vand- og støvtæt, så tag et nærmere kig på Sony Xperia M4 Aqua.

Her får du en fem tommers HD-skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels. Inden i sidder den nye 64-bit processor fra Qualcomm kaldet Snapdragon 615 Octa Core. Dermed burde telefonen kunne klare alle arbejdsopgaverne uden problemer.

M4 Aqua vejer 140 gram og måler 145.5 x 72.6 x 7.3 mm, og den er født med Android 5.0 Lollipop.

Både TDC og Telia vil i løbet af juni forhandle M4 Aqua. Den vejledende pris er lige under 2.000 kroner uden abonnement.

Læs flere detaljer om Sony Xperia M4 Aqua

Mere til historien

Nu nærmer sommeren sig, og alle de vigtigste nyheder er lanceret. Nu venter, formentlig, en rolig sommer. Til efteråret går det for alvor løs igen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer