Sony Xperia Z3+ er en realitet

Sony Xperia Z4 kommer nu til Danmark – som Sony Xperia Z3+.

Sony Xperia Z4

Sony Xperia Z3+

Det næste store flagskibs-produkt fra Sony hedder Xperia Z3+. Tidligere blev Xperia Z4 lanceret i Japan, og det er det produkt, der med forholdsvis få modifikationer, er blevet til Z3+.

Sony Xperia Z3+ er otte gram lettere end Z3’eren og tykkelsen er reduceret fra 7,3 til 6,9 millimeter.

Telefonen kommer med 5,2 tommer Full HD-skærm (1080p). Telefonen har 64-bit Snapdragon 810 Qualcomm processor, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse (med mulighed for udvidelse via MicroSD-kort).

Fra salgsstarten leveres Xperia Z3+ med Android 5.0.2 Lollipop tilført Sonys tilpasninger. 4G-forbindelsen er i Cat 6 og WiFi har Mimo-tilstand.

Ikke skærm med 2K

Sony Mobile har valgt ikke at benytte en 2K-skærm, da de ikke tror på det giver nok værdi for brugeren, set i forhold til det er vanskeligt at se forskel. Desuden vil en skærm med højere opløsning give et forøget strømforbrug. På Xperia Z3+ lover Sony op til to dages batterilevetid med det indbyggede batteri på 2.930 mAh.

Telefonen understøtter hurtigopladning, men i salgspakken ligger en standardlader. Sony sælger dog hurtigopladeren UCH10 som ekstra tilbehør. Prisen er 249 kroner.

Kameraet har en opløsning på 20,7 megapixels. Softwaren omkring kameraet har fået tilført forskellige nye features eksempelvis “Best Food Mode” til dem, som fotograferer deres mad. Frontkameraet på 5 megapixels har også forskellige tilstande, og med 25 mm vidvinkel kan selfies blive lidt bredere.

Sony Xperia Z3+ har ikke optisk billedstabilisator.

Xperia Z3+ kommer, som de øvrige topmodeller i Xperia Z-serien, med vand- og støvtæthed efter IP 68 certificeringen. En af nyskabelserne i denne sammenhæng er USB-stikket, er ikke er dækket af en beskyttelsesklap. Sony har på Z3+ lavet det åbne stik vandtæt.

Sony Xperia Z3+ hovedspecifikationer

– Mål: 146,3 x 71,9 x 6,9 mm
– Vægt: 144 gram
– CPU: 64 bit Qualcomm Snapdragon 810
– Grafik: Adreno 430
– Skærm: 5,2 tommer Full HD
– Kamera: 20,7 megapixels Exmor RS
– Frontkamera: 5 megapixels
– IP 65/68 støv- og vandtæt
– Hukommelse: 32 GB internt
– Udvidelse: Op til 128 GB via MicroSD
– RAM: 3  GB
– Netværk: 4G LTE Cat 6 + Wi-Fi
– Batteri: 2.900 mAh

Billeder af Xperia Z3+

Pris og tilgængelighed

Z3+ vil kunne fås i farverne sort, hvid, kobber/guld og den nye farve aqua green.

Den vejledende pris bliver 5.499 kroner uden abonnement. Forsalget starter den 26. maj 2015 og varer frem til 25. juni 2015. Den 26. juni vil Sony Xperia Z3+ være ude i butikkerne.

Følgende kæder har taget Xperia Z3+ med i sortiment fra salgsstarten: TDC, Telia, Telenor, 3, Call Me, Telmore og Elgiganten.

I forbindelse med lanceringen af Z3+ i Danmark giver Sony et Action Cam til en værdi af cirka 2.000 kroner med i købet, hvis telefonen forudbestilles.

Mere til historien

Alle andre steder end i Japan hedder telefonen Xperia Z3+. Japan fastholder Z4 som produktnavnet. Sony argumenterer med, at man ikke vil få modellerne Z3 og Z3 Compact til at fremstå “gamle”.

Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram