Her er de nye mobiler i maj

OVERSIGT: Indtil flere topmodeller lander på butikshylderne i maj. Her er overblikket.

Nye smartphone

Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Flere topmodeller på vej

I april var der mange mobilnyheder i teleforretningerne. De mest ventede var nok HTC One M9, Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Selvom man skulle tro, at topmodel-ræset var kørt for dette forår, er det ikke helt tilfældet. Faktisk kommer der et par stykker mere her i maj, men der bliver også plads til mindre profilerede enheder.

Huawei P8 og P8 Light

Huawei P8

Huawei P8 (Foto: MereMobil.dk)

Hvis ikke du vil slippe mellem 5 og 8.000 kroner for en ny smartphone, så er det værd, at skifte bekendtskab med Huawei P8 der har en vejledende pris på godt 3.700 kroner (uden abonnement).

Selvom P8 ikke ligefrem er et spec-monster, så har den rigeligt overskud i dagligt brug. Designet i aluminium, såkaldt uni-body, er virkelig lækkert – så selvom telefonen er nogenlunde billig, er det stadig en premiumfølelse man står med.

En af de bedste ting ved P8’eren er kameraet på 13 megapixels med optisk billedestabilisering. Billederne bliver flotte, og forskellige kamerafunktioner åbner op for kreativ fotografering.

Vil du vide mere om telefonen så læs vores store Huawei P8 anmeldelse.

Huawei P8 vil kunne købes i slutningen af maj hos Telia og TDC, mens 3 og Telenor endnu ikke har valgt, at forhandle telefonen.

Der kommer også en lidt billigere, men stadig fornuftig version, med navnet Huawei P8 Light. Telia og TDC er ligeledes forhandlere af denne.

Web-TV: Første kig på Huawei P8

LG G4 hos Telia

LG G4 bDen næste store topmodel fra LG, LG G4, melder Telia sig parate til, at forhandle i løbet af maj.

Der har været lidt hemmelighedskræmmeri omkring prisen på LG G4, men som vi tidligere har afsløret, så ender prisen uden abonnement nok omkring 5.000 kroner.

LG G4 er endnu ikke landet til test, men GSMArena har leveret de første indtryk af G4’eren, som giver en indikation af, hvad vi skal forventes.

Web-TV: Sådan klarer G4-kameraet sig mod Galaxy S6

Med LG G4 får du en 5,5 tommer skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels, ganske som forgængeren på LG G3. Helt generelt er den nye model opgraderet på en lang række punkter, og det tegner til, at blive en rigtig spændende smartphone.

Det får du i LG G4

Xcover 3 – smartphonen der holder til mere

Samsung Xcover 3

Samsung Xcover 3

Er du træt af smartphones der ikke holder til at komme op af lommen, så er Samsung Xcover 3 nok en overvejelse værd.

Xcover 3 holder til både støv og vand (IP67-certificering) og er desuden konstrueret efter MIL-STD 810G, der er en militær teststandard. Gevinsten er, at mobilen også holder til fald fra 1,2 meters højde.

Telefonen bruger styresystemet Android 4.4.4 KitKat, men skulle senere blive opdateret til Android 5.0 Lollipop.

Du får 4,5 tommer skærm, 4G, 8 GB hukommelse (der kan udvides) og et fem megapixels kamera.

Både 3, TDC og Telia forhandler Samsung Xcover 3. Telia har desuden Xcover B550 på hylderne. Prisen uden abonnement ligger aktuelt omkring 3.000 kroner.

Andre mobilnyheder i maj

Blandt de mindre nyheder i butikkerne denne måned finder vi Lumia 640 der forhandles hos 3.

Sony M4 Aqua lander ved Telia og TDC. Telia begynder desuden at forhandle Sony Xperia Z4 Tablet.

Mere til historien

I Japan har Sony lanceret en telefon kaldet Xperia Z4, som er en face-liftet udgave af Z3. Ifølge de seneste rygter vil Z4 komme til vores markedsområde som Xperia Z3+. Det er naturligvis en sag vi på MereMobil.dk følger.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram