Web-TV: Sådan klarer LG G4 kameraet sig imod Galaxy S6

I dette Web-TV indslag kan du se Samsung Galaxy S6 duellere mod sin nyeste konkurrent, LG G4 – vurder selv hvem vinderen er.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge har indtil nu været godt sikret førertrøjen, når det kommer til den overordnede kamera-kvalitet på Android platformen, men nu ser det ud til at LG G4 kommer til at true denne position.

LG G4 - Samsung Galaxy S6

LG G4 - Samsung Galaxy S6

I en ny video, frigivet af en YouTube-anmelder, bliver kameraerne i de to topmodeller sammenlignet på adskillige punkter, og det er langt hen af vejen svært at afgøre hvem af de to duellanter der skal tildeles vinderpokalen.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge test

Begge enheder er udstyret med et 16 megapixels kamera, der tager billeder i en opløsning op til 5312 x 2988 pixels. Begge er udstyret med OIS (optisk billedestabilisator) og HDR, de kan begge optage 4K-video (3840×2160 pixels) ved 30 FPS (billeder i sekundet).

Hvis man ønsker at optage video med et mere flydende billede, kan de optage video i Fuld-HD (1920 x 1080 pixels) ved 60 FPS.

Der hvor sammenligningen stopper, er blandt andet på autofokus-området. G4 og Galaxy S4 er udstyret med autofokus, men LG's topmodel er udstyret med laser-fokus, hvilket i forgængeren G3, viste at øge effektiviteten af kameraets evne til, hurtigt at finde fokus, både til billeder og video.

Der er også forskel på enhedernes foto-lys, hvor LG G4 er udstyret med duo-LED blitz i to toner (farver), så er Samsungs Galaxy S6 kun udstyret med én enkelt LED blitz.

Galaxy S6 og S6 Edge – se før du køber

Vender vi blikket mod front-kameraerne, så er LG G4 også her bedre udstyret. G4 kan prale med et 8 megapixels kamera til de gode selfie-billeder, mens Galaxy S6 byder på et 5 megapixels kamera.

Heldigvis er tal ikke altid afgørende for det endelige resultat, slet ikke når vi blot taler om megapixels. Derfor får du lov til selv at komme med din vurdering i nedenstående videogennemgang af begge enheders evne til at fange gode billeder og video. Kom med din vurdering i kommentarfeltet.

Mere til historien

Samsung Galaxy S6 blev også pustet i nakken af kameraet i Huaweis nye topmodel, som vi netop har frigivet vores anmeldelse af, du kan læse testen af Huawei P8 her.

Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Dette er de bedste kameramobiler netop nu

Den bedste allround-kameratelefon er Pixel 7 Pro, konkluderer en ny test. iPhone 14 Pro er næsten lige så god.

(mere…)
Nyt Vlog-kamera fra Sony

Sony sender et forholdsvis billigt vlog-kamera på markedet med bokeh-knap og 4K-optagelse.

(mere…)
Den bedste digitale fotoramme er Frameo

TEST: Del billeder fra telefonen på en digitale fotoramme. Frameo er den bedste digitale fotoramme, du kan købe.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram