Første kig på Huawei P8

Web-TV: Vi har prøvet Huawei P8 før salgstarten i maj. Her er det første kig på den nye topmodel.

Huawei lancerede onsdag den 15. april 2015 deres topmodel, der skal ud på markedet og slås om kunderne på linje med telefoner fra Samsung, Sony, Apple og mange andre. MereMobil.dk var i London for at følge præsentationen, og i web-TV indslaget herunder, kan du få det første kig på Huawei P8.

Huawei P8 – det første kig

Alu, glas og Full HD

Med P8 går Huawei endnu engang designvejen. Skærmen på 5,2 tommer (Full HD opløsning) er beskyttet af Gorilla Glass 3, og selve telefonen er udført i ét stykke aluminium. Selvom der sidder et godt kamera på 13 megapixels i P8, skal du ikke som på Samsung Galaxy S6’erne og de nye iPhones, leve med en udstående optik. På Huawei P8 ligger kameraet helt plant med det øvrige design.

Som heavy-user skal du forventes en dags batteritid på en opladning, mens brugere med et mere moderat forbrug vil have strøm til halvanden dags brug, lovede Huawei ved præsentationen.

En spændende detalje er den såkaldte app-power firewall, som i baggrunden holder øje med applikationer, der usynligt dræner batteriet for strøm. Sker dette vil denne funktion blokere app’en, hvilket i sidste ende giver bedre batteritid.

Læs mere om Huawei P8

P8 leveres med Android 5.0.2 Lollipop hvor brugerfladen Emotion UI er lagt ned over. Det største forskel her er, at alle ikonerne er trukket ud på forsiderne, som på iPhone, og ikke gemmer sig i undermenuer.

I Danmark kommer Huawei P8 med 16 GB intern hukommelse og plads til MicroSD-hukommelseskort. Prisen uden abonnement er meldt ud til 3.699 kroner, og farvemulighederne bliver champagnehvid og grå.

Danske priser på Huawei P8

Mere til historien

Huawei P8 findes også i en variant med 64 GB hukommelse samt dual-SIM. Denne kommer ikke på det danske marked, oplyser Huawei til MereMobil.dk.

OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Hvad er din yndlings-telefon?

VIDEO: Hvilken telefon er din 'go-to' telefon - og hvorfor?

(mere…)
De mest populære YouTube-videoer i 2023 – har du set dem?

OVERBLIK: MereMobil.dk laverigennem året mange danske tech-videoer. Du kan her se hvilke 10, som er blevet de mest sete i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram