Første kig på Huawei P8

Web-TV: Vi har prøvet Huawei P8 før salgstarten i maj. Her er det første kig på den nye topmodel.

Huawei lancerede onsdag den 15. april 2015 deres topmodel, der skal ud på markedet og slås om kunderne på linje med telefoner fra Samsung, Sony, Apple og mange andre. MereMobil.dk var i London for at følge præsentationen, og i web-TV indslaget herunder, kan du få det første kig på Huawei P8.

Huawei P8 – det første kig

Alu, glas og Full HD

Med P8 går Huawei endnu engang designvejen. Skærmen på 5,2 tommer (Full HD opløsning) er beskyttet af Gorilla Glass 3, og selve telefonen er udført i ét stykke aluminium. Selvom der sidder et godt kamera på 13 megapixels i P8, skal du ikke som på Samsung Galaxy S6’erne og de nye iPhones, leve med en udstående optik. På Huawei P8 ligger kameraet helt plant med det øvrige design.

Som heavy-user skal du forventes en dags batteritid på en opladning, mens brugere med et mere moderat forbrug vil have strøm til halvanden dags brug, lovede Huawei ved præsentationen.

En spændende detalje er den såkaldte app-power firewall, som i baggrunden holder øje med applikationer, der usynligt dræner batteriet for strøm. Sker dette vil denne funktion blokere app’en, hvilket i sidste ende giver bedre batteritid.

- Læs mere om Huawei P8

P8 leveres med Android 5.0.2 Lollipop hvor brugerfladen Emotion UI er lagt ned over. Det største forskel her er, at alle ikonerne er trukket ud på forsiderne, som på iPhone, og ikke gemmer sig i undermenuer.

I Danmark kommer Huawei P8 med 16 GB intern hukommelse og plads til MicroSD-hukommelseskort. Prisen uden abonnement er meldt ud til 3.699 kroner, og farvemulighederne bliver champagnehvid og grå.

- Danske priser på Huawei P8

Mere til historien

Huawei P8 findes også i en variant med 64 GB hukommelse samt dual-SIM. Denne kommer ikke på det danske marked, oplyser Huawei til MereMobil.dk.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram