LG G4 – de første indtryk

0

GSMArena har haft fingrene i LG G4, og her er deres første indtryk

Det er endnu ikke lykkes os på MereMobil.dk at få fat i LGs nye flagsskib G4, men de heldige journalister hos mobilmediet GSMArena har haft lejlighed til at se lidt nærmere på den nye LG smartphone.

LG G4
LG G4

I en hands-on artikel beskriver GSMArena den nye G4 som en rigtig spændende smartphone. Det kurvede design er dog ikke fleksibel ligesom forgængeren G Flex, der kunne bøjes, hvilket vi på MereMobil.dk afprøvede i dette web-TV indslag. LG påstår, at det kurvede design gør G4 modellen 20 procent mere holdbar sammenlignet med G3 modellen,

Plastikkvaliteten føles god og fingeraftryk skjules fint. Èn af LG G4s store features er muligheden for et lædercover, som dog er ekstratilbehør.

Ifølge GSMArena er lædercoveret både dekorativ og funktionelt, og følelsen af læder bringer minder frem om sports-biler eller en dyr pung.

Quantum dot skærm

Forgængeren G3 havde en stor 5,5″ skærm med QHD opløsning, og på det område er der ikke meget nyt i G4 modellen. Mens selve opløsning og skærmstørrelsen ikke har ændret sig, så har LG dog tilføjet Quantum dot teknologien, som markant forbedrer farverne på skærmen uden at overdrive farverne. Lysstyrken er øget med 25 procent og kontrasten er 50 procent højere.

På software siden kommer LG G4 med Android 5.1 Lollipop og seneste udgave af LGs Optimus UX 4.0 brugerflade, hvilket blandt andet gør det muligt at køre to applikationer på skærmen på samme tid. LGs smarte KnockON og KnockCode til oplåsning af telefonen er selvfølgelig også standard.

LG klar med ny KnockOn-funktion – KnockCode

Hestekræfterne leveres af et Snapdragon 808 chipsæt med en heax-core (6) processor bestående af 4 x  Cortex A53 kerner  og 2 x Cortex A57 kerner. G4 har 3 GB RAM og en Adreno 418 GPU.

Specifikationerne på papiret er lavere end konkurrenternes. GSMArena har kørt et par tests med GeekBench 3, AnTuTu 5 og Kraken 1.1 og disse tests viste da også tydeligt, at LG G4 kun er lidt hurtigere ned forgængeren G3, mens konkurrenterne HTC One M9 og Samsung Galaxy S6 er markant hurtigere.

Bedre kamera og ny sensor

LG G4 kommer med et nyt kamera med en 16 MP sensor og med f/1.8 lense, som ifølge LG lukker omkring 80 procent mere lys ind sammenlignet med G3 modellen.

Den ny ‘Color Spectrum Sensor’ giver markante forbedringer, som specielt ses på hvidbalancen, som er blevet noget mere præcis. Ligeledes har kameraet fået 3-akse optisk billedstabilisering.

LG har også fundet plads til et 8 MP f/2.0 selfie kamera på forsiden af G4.

Læs alle de første indtryk af LG G4 i GSMArenas artikel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer