Se fotos fra Sony Xperia Z3+ og video fra action cam

Galleri: Her kan du se fotos vi har taget med Sony Xperia Z3+. Se også video fra rutsjebanetur med Sony Action Cam.

Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+ (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia Z3+, en faceliftet udgave af Sony Xperia Z3, der blev offentliggjort for godt ni måneder siden, er netop præsenteret for offentligheden.

Endnu engang har Sony valgt en sensor med 20,7 megapixels opløsning med understøttelse af ISO 12800. Sensoren har størrelsen 1/2.3”, og er dermed identisk med den, som også findes i den oprindelige Z3’er.

Frontkameraet har derimod fået et løft, fra 2,2 megapixels med 25 mm vidvinkel, til 5,1 megapixels ligeledes med 25 mm vidvinkel.

- Læs flere detaljer om Sony Xperia Z3+

Xperia Z3+ har ikke optisk billedstabilisering. Sony bruger i stedet den softwarebaserede løsning Steadyshot, til at minimere rystelserne.

Vi har været ude og fotografere med Sony Xperia Z3+ under forskellige forhold. Herunder kan du se og bedømme resultatet.

Til dem der forudbestiller Xperia Z3+ medfølger der sammen med telefonen, uden beregning, et Sony Action Cam Mini, til en værdi af cirka 2.000 kroner. Vi tog dette action cam på og kørte en tur i rutsjebanen i Tivoli. Se videoen herunder og læg mærke til den optiske billedestabilisering.

- Fotoduel: LG G4 mod iPhone 6 Plus og Galaxy S6

Galleri: Billeder fra Xperia Z3+

Video: Tur i rutsjebanen med Sony Action Cam Mini

Mere til historien

Testen af Xperia Z3+ er i fuld gang og snarest bringer vi den fulde anmeldelse. Mens du venter så tag et kig på anmeldelsen af Xperia Z3. Umiddelbart tænker jeg, at X3+ lander på nogenlunde samme niveau.

iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Sony er på vej med Xperia 5 V

Sony vil snart annoncere deres næste smartphone. Det ventes at Xperia 5 V, vil se dagens lys inden længe.

(mere…)
PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram