Se fotos fra Sony Xperia Z3+ og video fra action cam

1

Galleri: Her kan du se fotos vi har taget med Sony Xperia Z3+. Se også video fra rutsjebanetur med Sony Action Cam.

Sony Xperia Z3+
Sony Xperia Z3+ (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia Z3+, en faceliftet udgave af Sony Xperia Z3, der blev offentliggjort for godt ni måneder siden, er netop præsenteret for offentligheden.

Endnu engang har Sony valgt en sensor med 20,7 megapixels opløsning med understøttelse af ISO 12800. Sensoren har størrelsen 1/2.3”, og er dermed identisk med den, som også findes i den oprindelige Z3’er.

Frontkameraet har derimod fået et løft, fra 2,2 megapixels med 25 mm vidvinkel, til 5,1 megapixels ligeledes med 25 mm vidvinkel.

Læs flere detaljer om Sony Xperia Z3+

Xperia Z3+ har ikke optisk billedstabilisering. Sony bruger i stedet den softwarebaserede løsning Steadyshot, til at minimere rystelserne.

Vi har været ude og fotografere med Sony Xperia Z3+ under forskellige forhold. Herunder kan du se og bedømme resultatet.

Til dem der forudbestiller Xperia Z3+ medfølger der sammen med telefonen, uden beregning, et Sony Action Cam Mini, til en værdi af cirka 2.000 kroner. Vi tog dette action cam på og kørte en tur i rutsjebanen i Tivoli. Se videoen herunder og læg mærke til den optiske billedestabilisering.

Fotoduel: LG G4 mod iPhone 6 Plus og Galaxy S6

Galleri: Billeder fra Xperia Z3+

Video: Tur i rutsjebanen med Sony Action Cam Mini

Mere til historien

Testen af Xperia Z3+ er i fuld gang og snarest bringer vi den fulde anmeldelse. Mens du venter så tag et kig på anmeldelsen af Xperia Z3. Umiddelbart tænker jeg, at X3+ lander på nogenlunde samme niveau.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer