Apple WWDC keynote – det skal du forvente at se

0

Apple bekræfter nu tidspunktet for deres keynote på årets WWDC-event – iOS 9, ny musiktjeneste og meget mere er i vente.

Få dage fra Googles store udviklerkonference vælger Apple, at offentliggøre datoen for deres WWDC keynote – den 8. juni skal der sættes kryds i kalenderen, hvis du vil vide hvad der rører på sig hos Apple.

WWDC 2015
WWDC 2015

Det er ikke noget nyt med disse keynotes på udviklerkonferencerne. Både Apple, Google og Microsoft har gjort det i årevis, alle med henblik på at give udviklermiljøet og offentligheden, et glimt for hvad der er i vente til netop de platforme de udvikler deres produkter på.

– Apple Watch opdatering giver dansk sprog

I år ligges der op til en hel del nyheder på konferencen. Rygterne melder selvfølgelig om, vanen tro, nyheder til både iOS og OS X. På iOS platformen forventes det, at iOS 9 bliver offentliggjort sammen med en række nyheder og tiltag til platformen, der i dag strækker sig over iPhone, iPod Touch, iPad og Apple Watch.

Rygterne vil yderligere vide, at Apple opdaterer deres korttjeneste, der efter bruddet med Google, ikke har haft megen positiv omtale. I den nye version vil der muligvis blive fokuseret på, at implementere offentlig transport i tjenesten. Det rygtes at flere byer i både Nordamerika, Europa og Kina vil få vejvisning via offentlig transport, med flere byer på vej månederne efter lanceringen.

– Apple har udsendt iOS 8.4 beta 3

På OS X platformen forlyder det, at platformen ikke kommer til at se de store fornyelser. Designet fik en overhaling i seneste version, så rygterne peger indtil videre på forbedringer under motorhjelmen. Blandt andet forlyder det, at Apple vil forbedre sikkerheden, med et nyt system kaldet ”rootless”, som arbejder helt nede på kerne-niveau i OS X.

Ud over Apples to store platforme, vil rygterne også vide, at Apple udvider deres Beats Music Service, således at servicen kommer på en række nye markeder heriblandt flere udvalgte lande i Europa. Om Danmark er med på denne liste er endnu uvist, men noget er i gære. Kun få uger tilbage forlød det, at Apple forsøgte at presse Spotify til at opgive deres gratis service.

– Apple afviser apps der nævner Apple Watch konkurrenter

Kom med dine ønsker for WWDC 2015 i kommentarfeltet herunder. Hvad håber du mest af alt, Apple præsenterer den 8. juni?

Mere til historien

Apples keynote starter klokken 18.00 mandag den 8. juni, dansk tid. Det vil som tidligere år være muligt, at følge med fra udvalgte platforme – heriblandt Apple TV, iOS og OS X. Som oftest bliver eventen også streamet via en række netmedier.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer