Apple Watch opdatering giver dansk sprog

0

Apple har udsendt sin første opdatering til Apple Watch. Her indgår blandt andet understøttelse af dansk sprog.

Det er ikke mange uger siden Apple lancerede sit første smartwatch på en række udvalgte markeder. Desværre var Danmark ikke iblandt.

Apple Watch opdatering
Apple Watch opdatering (Foto: 9to5Mac.com)
Apple Watch opdatering
Apple Watch opdatering (Foto: 9to5Mac.com)

Men det kan meget vel ændre sig i en nær fremtid. En ny opdatering til Apple Watch betyder nu, at uret understøtter en række nye sprog, heriblandt dansk.

– Googles første app til Apple Watch

Ud over dansk understøtter Apple Watch nu også brasiliansk, hollandsk, svensk, russisk, thai og tyrkisk. Men der er ud over nye sprog, også blevet fokuseret på en række andre punkter i opdateringen.

Blandt andet har Siri fået opmærksomhed med bedre understøttelse for emojis og tredjeparts apps, samt forbedret måling af stilstand, beregning af kalorier forbrændt ved indendørstræning og bedre beregning af distance og hastighed under udendørs løbe- og gangtræning.

Opdateringen fylder blot 51,6 MB og bringer Apple Watch softwaren frem til version 1.0.1. Ud over specifikke forbedringer, bringer opdateringen også fejlrettelser og hastighedsforbedringer med sig.

– Blokering af Apple Watch konkurrent var en fejl

For at hente opdateringen til sin Apple Watch enhed anbefales det, at ens iPhone er tilkoblet uret og i nærheden under installationen. Det anbefales også at uret er forbundet til en oplader og har minimum 50 procent strømkapacitet.

Med opdateringen til dansk sprog ligges der kraftigt op til, at Apple Watch snart kan få sin officielle danske lancering. Rygter vil vide, at Apple vil udvide markederne hvor Apple Watch sælges under det årlige WWDC-event, afholdt i juni måned. Her kan Danmark være iblandt.

– Web-TV: Sådan har anmelderne vurderet Apple Watch

Opdateringen betyder nu, at danskere der har eller overvejer at bringe et Apple Watch ur til Danmark, faktisk kan bruge uret på dansk. Det nærmeste land at importere Apple Watch fra er Tyskland – blandt andet ligger der en Apple butik i Hamborg.

Kilde: Apple.com

Mere til historien

Apple Watch får med forbedret emoji-understøttelse tilgang til mere end 300 nye Emojis, der kom med iOS 8.3 opdateringen for få uger siden. iOS 8.3 var den opdatering der gjorde det muligt for Siri at forstå og svare på dansk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer