Googles første app til Apple Watch

0

Googles første applikation til Apples Watch er jævnt kedelig.

Tredjeparts-udviklere har allerede lanceret mere end 3.500 applikationer til Apple Watch, og mange store navne såsom Instagram, Twitter og Evernote har allerede lanceret applikationer til Apple Watch. Nu er Google også kommet ombord med en applikation til nyheder og vejrudsigter. Det skriver Techcrunch.com

Google News applikation på Apple Watch (Foto: Techcrunch.com)
Google News applikation på Apple Watch (Foto: Techcrunch.com)

Navnet på den nye applikation er Google News & Weather. Som navnet angiver, så er der tale om en kombineret nyheds og vejudsigt applikation, som giver adgang til nyhedsoverskrifter fra 65.000 nyhedsmedier. Indholdet er det samme som man kan få adgang til via news.google.com, og brugerne af Andorid har selvfølgelig også en applikation til Android.

– Sådan har anmelderne vurderet Apple Watch

Det er muligt at personliggøre applikationen, så man kun får vist interessant indhold med nøgleord som f.eks. “sport” eller “teknologi”. Et stort minus ved applikationen er dog, at den kun giver adgang til nyhederne i overskiftsform.

Man kan således ikke læse hele artiklen, og man kan heller ikke automatisk sende artiklen videre til ens iPhone, så man kan læse artiklen på en større skærm med det samme. Denne oplagte feature er fraværende, men der er dog en lappeløsning på plads.

Med et langt tryk på overskiften (på Apple Watch) er det muligt, at tilføje artiklen til Safaris læseliste på ens iPhone, hvor man så senere kan læse artiklen – hvis man altså husker det.

Mere til historien

Læs mere om Apple Watch på MereMobil.dk – tryk her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer