Sådan har anmelderne vurderet Apple Watch

1

Web-TV: Anmelderne er begejstrede for Apple Watch der både får ris og ros. Vi samler her en række video-anmeldelser af uret.

Apple Watch er blot få uger fra den officielle lancering og anmeldelserne er begyndt at vælte ud på nettet, det er dagens helt store samtaleemne for Apple-fans og ikke mindst teknologi-interesserede.

apple-watch
Apple Watch i de tre udgaver (Foto: Apple)

Blandt anmelderne er der en uigennemtrængende dom over uret; Det er markedets bedste smartwatch. Men alt er ikke lutter roser hos anmelderne, der ikke er blege for at erkende , at uret, ligesom de mange andre smartwatch produkter på markedet, ikke formår at skabe et behov.

Læs flere detaljer om Apple Watch

– ”Uret er en forlænget arm til vores smartphones – men kan ikke formå at erstatte dem”, sådan lyder konklusionen hos flere anmeldere, der blandt andet roser uret for sit gennemførte design og muligheden for at betale via NFC.

Uret kommer i tre modeller, hver i to forskellige størrelse på henholdsvis 38 mm og 42 mm og med i alt seks forskellige materialer at vælge imellem. Tilsammen er der 38 kombinationsmuligheder, hvert med et unikt udtryk. Dertil kommer, at Apple Watch er forudinstalleret med ni forskellige urskiver at vælge imellem, der hver kan personliggøres blandt uendelige valgmuligheder.

– Stor interesse for Apple Watch

I dette overblik over anmeldelser, har vi samlet et udvalg at anmelderes domme over uret, sammenfattet i tekst, men er du mere til det visuelle, så har vi herunder fundet et stort udpluk af videoanmeldelser. Her er det muligt at få et dybere indblik i urets funktioner, fordele og ulemper.

Videoanmeldelse fra The Verge

Videoanmeldelse fra Wall Street Journal

Videoanmeldelse fra Bloomberg

Videoanmeldelse fra Yahoo Tech

https://screen.yahoo.com/pogue-review-apple-watch-120100386.html

Mere til historien

Apple Watch kommer på markedet i udvalgte områder den 24. april, desværre for de danske forbrugere, er Danmark ikke iblandt de første lande. Det er dog muligt at smutte en tur over grænsen til vores tyske naboer og købe et eksemplar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer