Stor interesse for Apple Watch blandt iPhone brugere

0

iPhone brugere tager godt imod Apple Watch. Mange mener smartwatches vil blive en lige så vigtig gadget som smartphonen.

apple-watch
Apple Watch i de tre udgaver (Foto: Apple)

De amerikanske iPhone brugere er klar til at investere i et Apple Watch, når det kommer på gaden den 24. april. Det viser en stor undersøgelse som Reuters og Ipsos står bag.

For at få fuldt udbytte af Apple Watch er det nødvendigt at have en iPhone i lommen. Med uret kan du tjekke mails, lytte til musik og såmænd også foretage et opkald.

Ifølge undersøgelsen er mere end 100 millioner iPhone brugere meget interesserede i produktet, selvom de endnu ikke har haft uret i hånden.

Se Apple Watch i brug

2469 amerikanere har deltaget i undersøgelsen, der er lavet mellem 9. og 17. marts. Ud af dem svarede 24 procent, at de gerne vil købe Apple Watch og 10 procent af dem, at de er meget interesserede.

Blandt dem som har en iPhone, var 39 procent parate til at købe et Apple Watch.

På de sociale medier har der efter præsentationen af Apple Watch, været 15 procent positive skriverier mod kun fem procent negative – og 80 procent, der forholdt sig neutrale.

I øvrigt mener halvdelen af iPhone brugerne ifølge Reuters og Ipsos’ undersøgelse, at smartwatches vil blive en lige så nødvendig gadget som smartphonen er i dag.

Den billigste udgave bliver Apple Watch Sport der vil koste 349 dollars for 38 mm versionen, mens det tilsvarende på 42 mm er prissat til 399 dollars.

Det koster Apple Watch

Mere til historien

Apple er ikke de eneste som er med til at sparke det nye marked for elektroniske bærbare enheder i gang. Også Samsung, Sony og LG Electronics har send deres egne smartwatches på gaden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer