Se Apple Watch i brug

0

WEB-TV: Apple Watch er stadig langt fra sin lancering, men allerede nu kan du få en lille forsmag på urets funktioner og brugerflade.

Apple bruger ikke skærmdimensioner til at beskrive størrelse på deres kommende Apple Watch modeller. De bruger millimeter angivelser. Urene kommer i tre modeller i størrelserne 38 og 42 millimeter høje ”urkasser”, som Apple kalder det, med en funklende Retina skærm og safirkrystalglas til at beskytte skærmen.

Apple Watch
Apple Watch

Dertil kommer de nøje udvalgte materialer; rustfri stål, aluminium og 18 karat guld, alle som ligeledes kan vælges i to forskellige farver. Derudover kommer tilvalget af remme, som strækker sig fra blød plast og læder til metal.

– Apple Watch er en realitet

Med andre ord, der er lagt op til at alles smag og pengepung skal forsøges tilfredsstilles gennem de mange designmuligheder, Apple reklamerer med, at der er mere end to millioner måder at se tiden på Apple Watch.

Men urene er endnu ikke lanceret, og datoen endnu ikke fastlagt. Men til de ivrige ventende, har CultOfMac.com fået fingrene i et Apple Watch produkt, som de i nedenstående video viser frem.

– Se Apples præsentation af iPhone 6 og Apple Watch

Her kan man allerede se, at det kommende urs tryknap på siden, kommer til at få en signifikant betydning for brugen af Apple Watch.

Knappen fungerer samtidig som et hjul, som du kan dreje på, for at zoome ind og ud af brugerfladen – smart feature. Det er også tydeligt at se, at urets design er meget gennemført, dog ses der en del genskind fra safirkrystalglasset. Her skal man dog huske på at dette ikke er det endelige produkt, der bliver fremvist.

Video med Apple Watch

Mere til historien

Apple Watch har ikke fået fastlagt en dato for sin lancering, men Apple lover produktet klar i første kvartal 2015. Der har allerede floreret rygter om en mulig forsinkelse, som dog ikke bekræftet af Apple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer