Rygte: Apple Watch er forsinket

0

I første omgang forlød det, at Apple Watch ville ramme hylderne i starten af 2015. Men nu tyder det på, at Apples nye smartur lader vente på sig.

Her ses samtalen, hvor en leder hos Apple afslører at Apple Watch først kommer til foråret i 2015
Her ses samtalen, hvor en leder hos Apple afslører at Apple Watch først kommer til foråret i 2015

Da Apple lancerede deres nye smartur, Apple Watch, var det samtidigt med meldingen om at det ville ramme hylderne i starten af 2015, men noget ser ud til at have ændret sig, i Apples bestræbelser på at lancere Apple Watch indenfor en overskuelig fremtid.

 – Apple Watch er en realitet

Det er efter sigende, en af de ansvarlige indenfor Apples salgsafdeling, der i en samtale, som nu er lækket, har hentydet til, at det nye smartur først vil nå ud til forbrugerne, i løbet af foråret 2015.

Se Apples præsentation af iPhone 6 og Apple Watch

I samtalen som er foregået imellem Angela Ahrendts, der er varetager rollen som senior vicepræsident for Apples butikker, og en række ansatte hos Apple, har Angela Ahrendts udtrykt, at Apple Watch vil blive lanceret i foråret, efter det kinesiske nytår, som i 2015, finder sted mod slutningen af februar. Det beretter amerikanske 9To5Mac, der har fået fingre i en tekstet udgave af samtalen, hvor Ahrendts oplyser de ansatte om, at Apple Watch vil være klar til salg i løbet af foråret næste år.

Angela Ahrendts er i samtalen citeret for at sige: “Vi går ind til det kinesiske nytår, hvorefter vi har lanceringen af et nyt ur, i foråret. Så jeg vil virkeligt gerne opfordre jer, til at stoppe op et øjeblik og tage en vejrtrækning”.

Endnu er der intet officielt meldt ud fra Apple.

Mere til historien

Apple Watch blev lanceret på Apples store konference i september, hvor sløret også blev løftet for iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer