Denne uges mobilnyheder – uge 2 2015

0

Uge 2 2015: Ugen åbnede med CES 2015 i Las Vegas og særligt én mobilnyhed skilte sig ud. Det og meget andet i ugens mobilnyheder.

Velkommen til 2015. Et nyt mobilår er skudt i gang og CES 2015 i Las Vegas er årets første højdepunkt. Asus, LG og Sony har gjort sig bemærkede, men også HTC Desire 826 så dagens lys. Om den kommer til Danmark er fortsat uvist.

Her kan du læse om de vigtigste nyheder fra CES 2015.

Ugens nyheder, Ugens highlights

 

Der blev også gjort status på udbredelsen af henholdsvis iOS 8 og Android 5.0 Lollipop. Apple har uden tvivl, den hurtigste adoption blandt mobilbrugerne, mens Android 5.0 endnu er relativt usynligt.

Apple har patenteret en digital kuglepen, som det sidste de gjorde i 2014, mens vi på MereMobil.dk anmeldte Samsung Gear S. I forhold til tests af smartwatches har vi sænket karakterskalaen, så det er blevet vanskeligere, at opnå en høj karakter. Årsagen er, at vi mener produkterne i den samlede oplevelse og brug, har lang vej endnu, inden de for alvor er prisen værd.

Der blev også tilføjet en historisk artikel til vores baggrundshistorier. NMT var Danmarks første mobilnet, og det er faktisk spændende læsning, at se helt tilbage til 1982.

Herunder har vi samlet denne uges mobilnyheder, de mest populære af slagsen. Husk også, at du kan se alle nyhederne i kronologisk rækkefølge i nyhedsoversigten.

Video: Denne uge i mobil

Ugens mobilnyheder – uge 2 2015

  1. Asus Zenfone 2 – først med 4 GB RAM
  1. Salget af Honor 6 bredes ud i Danmark
  1. iPhone 6 blev Årets Mobil
  1. Ingen bruger Android 5.0 Lollipop
  1. Tip: Sådan scanner du dokumenter med smartphonen
  1. Nokia 215 – lavprismobil til 200 kroner
  1. Top 10: De mest solgte mobiler i december
  1. Samsung fremviser Galaxy S6 til udvalgte partnere
  1. LG G3 opdateres nu til Android 5.0 Lollipop
  1. LG G Flex 2 – ny fleksibel smartphone

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på Facebook, Twitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer