Nokia 215 – standardmobil til lavpris

Lang batteritid, lille skærm og rigtige taster. Nokia 215 er en ny superlavpris-mobil til omkring 200 kroner.

Nokia 215

Nokia 215

Telefonen Nokia 301 med lille skærm og fysiske taster, er på top 10-listen over de mest solgte mobiltelefoner i Danmark i 2014. I disse smartphone-tider lader det til en rimelig interesse for en telefon, der ikke har stor touchskærm.

Efterhånden har Nokia 301 noget tid på bagen, og derfor er en efterfølger en naturlig udvikling.

Microsoft har nu annonceret Nokia 215. Det kalder telefonen for ”most affordable internet-ready phone”, og med en forventet dansk pris på omkring 200 kroner, er det muligvis rigtigt.

For den pris får du en standard mobil med rigtige taster, og lang batteritid. Op til 29 dages standbytid, byder Nokia 215 på, og der kan tales op til 20 timer på en opladning.

Nokia 215 vejer 78,7 gram og måler 116 mm x 50 mm x 12.9 mm.

- Derfor er Nokia 301 overraskende populær

Nokia 215 kommer med Opera Mini internetbrowser samt adgang til Bing Search, MSN Weather, Twitter og Facebook. I vores markedsområde er dette nok ikke så relevant, men i telefonens primære fokusmarkeder, er det en yderst interessant funktion – set i forhold til prisen.

Omkring 60 procent af verdensbefolkningen har ikke adgang til internettet, og det er her Nokia 215 kommer ind i billledet. Mobilen bliver sat til salg i Mellemøsten, Afrika og Asien samt udvalgte lande i Europa i løbet af første kvartal.

Det er endnu ikke besluttet om Nokia 215 skal udbydes til salg i Danmark.

Video: Præsentation af Nokia 215

http://www.youtube.com/watch?v=4_pXnDWExOw

Mere til historien

Microsoft oplyser, at telefonen lanceres under Nokia varemærket, da Nokia fortsat er et meget stort brand i mange lande i verden, særligt de lande, som telefonen er tiltænkt.

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram