10 artikler du skal læse – uge 49

OVERBLIK: Ugen har haft én altoverskyggende nyhed. Telia og Telenor går sammen og danner et fælles teleselskab, men der er sket mere end det. Jeg har samlet ugens overblik.

ugens highlights overblik kalender

Telenor og Telia var med fusionen ugens overraskelse.

Telenor og Telia skabte overskrifter overalt i medieverdenen med nyheden om, at 3,5 millioner mobilkunder i Danmark kan se frem til, at blive betjent af et nyt fælles jointventure, der endnu er navneløs.

Jeg har givet mange interviews om emnet, og min holdning er, at der er tale om en god nyhed. I Danmark har vi en overflod af teleselskaber og net. Det er dyrt at drive teleselskab og mobilnet, særligt fordi udviklingen går lynhurtigt. Jeg tror det for kunderne er gavnligt, hvis ens mobilselskab har økonomi til fremtidig udvikling.

På MereMobil.dk kunne du læse ugens store test; anmeldelsen af Nexus 6. Googles Android 5.0-smartphone kan sagtens anbefales, hvis du kan leve med en stor telefon. Teleselskaberne i Danmark føler sig desværre endnu ikke parate til at sælge Nexus 6.

Ugen begyndte også med vores test af Asus Transformer Pad TF303CL der vurderes som en god studievenlig Android-tablet, med en studievenlig pris. Vi nåede også at bringe testen af Sony Smartband Talk.

Fra rygtebørsen fortalte vi om lækkede specifikationer på HTC One M9 og flere detaljer om Samsung Galaxy S6.

Slutteligt vil jeg lige nævne, at MereMobil.dk har rundet det første år. Endnu engang tusinde tak fordi du følger os, og læser vores indhold.

Husk vores gratis nyhedsbrev –tilmeld dig her…

Ugens highlights top 10 finder du herunder. Undervejs i ugen kan du også følge med på nyhedsoversigten.

Top 10 highlights uge 49 2014

1. Stor test af Nexus 6

2. Telia og Telenor fusionerer

3. Nokia 301 – derfor er den populær

4. Android 5.0 Lollipop fik en dårlig start

5. Top 10: De mest solgte mobiler i november

6. Her er decembers nye mobiler

8. Chromebook vinder over iPad

8. Fakta om Telia og Telenor fusionen

9. MereMobil.dk fylder ét år – hurra hurra

10. Google. Her er årets bedste apps

Videoblog: Et par ord om ugen der gik

Mere til historien

Husk du kan finde MereMobil.dk på Facebook og Twitter.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram