Android Lollipop dårligt fra start

Androids seneste statistik viser at 5.0 Lollipop er kommet dårligt fra start - kan skyldes forsinket Nexus opdateringer.

Hver måned frigiver Google statistik over udbredelsen af de forskellige Android versioner, baseret på besøg i Google Play. Seneste statistik viser at Android 5.0 Lollipop er kommet dårligt fra start.

Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop

Tilbage i november, nærmere bestemt 5. november, blev Nexus 9 og Nexus 6, produceret af henholdsvis HTC og Motorola, frigivet til udvalgte markeder. Men samme dag skulle opdateringer til tidligere Nexus modeller, som Nexus 5 og Nexus 7 have påbegyndt deres opdatering til Android 5.0 Lollipop, dette skete bare ikke.

Android 5.0 til Nexus enheder er forsinket

I stedet blev opdateringerne udskudt og først 12. november påbegyndte enkelte enheder at få opdateringerne. Dette kan måske være grunden til at seneste statistik fra Google over udbredelsen af Android, mangler netop Android 5.0 i statistikken.

I stedet viser det sig at Android 4.4 KitKat er blevet udbredt yderligere og nu er oppe på 33,9 procent, mens Android Jelly Bean, har taget endnu et skridt tilbage fra 50,8 procent i sidste måned, til nu 48,7 procent.

Android KitKat nu på 30 procent Android-enheder

For at komme med i statistikken skal Google Play være besøgt af en given Android version, med mere end 0,1 procent, hvilket ikke har været tilfældet for Android Lollipop, målt over en syv dages periode op til den 1. december.

Læs også:

- WEB-TV: Det første kig på Nexus 6

Nexus 6 de første indtryk

Se Androids udvikling gennem syv år

Mere til historien.

Udbredelsen af Android 5.0 Lollipop er undervejs, flere producenter er allerede påbegyndt udrulningen til deres topmodeller, og mange forventer at indlede udbredelsen i december. Blandt andet forventes LG G3 opdateret i denne måned.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram