Android KitKat nu på 30 procent Android-enheder

0

Den seneste Android-version, Android 4.4 KitKat, er nu installeret på næsten hver tredje aktive Android-enhed, det viser seneste opgørelse fra Android.

Opgørelse over Android-versioner november 2014
Opgørelse over Android-versioner november 2014

Der har gennem årene været en masse skriverier omkring fragmenteringen på Android-platformen og da Google frigav Android 4.4 KitKat forlød det, at den version skulle gøre det op med fragmenteringen på platformen.

–  Android 4.4 KitKat skal gøre op med fragmenteringen

Google har endnu ikke fået gjort helt op med fragmenteringen, men den seneste opgørelse viser dog, at det nu er enten Android 4.1, 4.2 og 4.3 Jelly Bean eller Android 4.4 KitKat, der er installeret på hver ottende aktive Android-enhed.

Og Android 4.4 KitKat har alene 30,2 procent af Android-enhederne, hvilket nu er den version flest har, når vi tager Android 4.1, 4.2 og 4.3, som selvstændige versioner.

Den gamle Android 2.3 Gingerbread er fortsat næsten installeret på en ud af ti enheder.

Google frigav den seneste opgørelse i mandags, den 3. november, hvilket også var dagen, hvor de officielt startede udrulningen af Android 5.0 Lollipop. Har man ikke en Nexus-enhed går der dog lidt tid inden Android 5.0 Lollipop bliver tilgængelig, hvis ens enhed overhovedet bliver opdateret til den seneste Android-version.

 – Læs alt om Android 5.0 Lollipop

Mere til historien

Samlet set er det Android 4.1, 4.2 og 4.3 Jelly Bean, der er den mest udbredte Android-version. Mere end hver anden Android-enhed har en af disse versioner installeret.

Læs også:

HTC lover Android 5.0 Lollipop inden for 90 dage

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer