Se Androids udvikling gennem syv år

0

INFOGRAFIK: Se Androids udvikling og hvordan systemet er vokset gennem syv års evolution, sammen med de vigtigste Androids igennem tiden.

Android er på syv år vokset fra nul procent markedsandel, til i dag at have mere end 80 procent af verdensmarkedet for smartphones.

Androids udvikling gennem syv år
Androids evolution gennem syv år (Klik for stor version)

Android er gået gennem mere end 10 store software versioner, og endnu flere mindre opdateringer gennem tiden. Navnene på versionerne spænder fra Cupcake som den første officielle version, til Lollipop, som rt den seneste vi kender til.

– 85 procent smartphones er med Android

I infografikken som du kan se ude til højre, (klik på billedet for fuld størrelse), er der fyldt med statistik om Android, dens udvikling og ikke mindst hvordan konkurrenterne Apple og Microsoft, siden Androids lanceringen tilbage i 2008, har måtte kæmpe for markedsandele.

– Androids markedsandel har nået toppen

Værd at bemærke er også de mange illustrationer af Android versionerne der nu tæller hele 10 figurer. De kan alle ses foran GooglePlex, Mountain View i Californien.

Mere til historien

Android er ikke længere kun forbeholdt smartphones. Sidens dens lancering er tablets, ure, briller, bilen og TV’et blevet en del af Android universet.

Kilde: MobileMadHouse

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer