Specifikationer på HTC One M9 lækket

2

Den næste topmodel fra HTC er formentlig på vej inden for de næste måneder og skal man tro rygterne, så er specifikationerne så småt ved at blive lækket.

HTC One M8
HTC One M8 (Foto: MereMobil.dk)

Den næste flagskibsmodel fra HTC ventes inden for ­­de næste par måneder, og den får formentlig navnet HTC One (M9). Selvom den først ventes i løbet af første kvartal næste år, så er rygterne allerede godt i gang.

Og skal man tro rygterne, som angiveligt stammer fra Kina, så er det ikke småting vi skal vente fra HTC.

Enheden ventes at være i phablet-kategorien med en skærm på 5,5 tommer, hvilket er en halv tomme større end forgængeren HTC One (M8). Ifølge rygterne vil opløsningen være QHD 2560 x 1440 pixels.

 – Se HTC One M8 med Android 5.0 Lollipop

Under motorhjelmen vil der være 3 GB RAM og en quad-core Snapdragon 805-processor på 2.7 GHz. Batteriet er på 3.500 mAh og lyden er ikke længere fra det Apple-ejede Beats, men i stedet for med det anerkendte firma Bose.

Men på tredje generation af HTC One vil kameraet ikke være med HTCs UltraPixels, men i stedet for er det med 16 af de traditionelle megapixels.

 – TEST: HTC One (M8) – stadig den eneste ene?

HTC One (M9) kommer selvfølgelig med Android 5.0 Lollipop og den seneste version af brugerfladen Sense.

HTC har tidligere lanceret en række af deres topmodeller lige før eller under mobilmessen Mobile World Congress og det rygtes også, at det er under denne event HTC One (M9) vil blive offentliggjort. Ifølge IntoMobile.com kan det dog allerede blive under CES 2015, i januar måned, at HTC offentliggør den kommende topmodel.

WEB-TV: HTC One (M8) – se testen her

HTC har endnu ikke meldt noget ud, så det er indtil videre kun rygter og spekulationer.

Mere til historien

Mobile World Congress 2015 afholdes i Barcelona i perioden 2.-5. marts 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer