MereMobil.dk fylder 1 år i dag

BLOG: Vejen fra ingenting til flere tusinde besøgende er gået gennem relevant indhold. Jeg ser tilbage på det første år for MereMobil.dk.

.

1. december 2014 fylder MereMobil.dk ét år

For 12 måneder siden satte jeg stikket i, til det som blev resultatet af et ønske om luftforandring, og at hverdagen skulle tages op til revision. Grundlæggende er det årsagen til, at min tidligere arbejdsplads og iværksætterprojekt Mobilsiden.dk blev forladt, og MereMobil.dk åbnet.

Grundstenen til Mobilsiden.dk blev lagt i 1996 sammen med en kammerat, hjemme i min dagligstue, uden vi egentlig vidste hvad det krævede at drive en website.. Dengang var internettet jo temmelig nyt.

Det mest fantastiske ved at starte MereMobil.dk var, at jeg kunne tage de mange års erfaringer, lære af dem, og kaste boldene op så de landede på en ny måde. I al beskedenhed er det lykkedes rimeligt godt.

Fra nul til hundrede

Ved starten 1. december 2013 var der nul besøg, ingen penge i kassen, men stadig leje af kontorlokale, diverse udgifter og lønninger, som skulle betales.

På premieredagen, der var en søndag, havde vi 108 besøg. I dag rundes 10.000 besøg om dagen når det går bedst. Allerede i juni, godt syv måneder efter starten, lå vi fast over 100.000 besøg om måneden. Så fra nul til hundrede tusinde på lidt over et halvt år.

Heldigvis har annoncørerne bakket op om MereMobil.dk fra begyndelsen, så regningerne er blevet betalt til tiden. Nervøsiteten for ikke at kunne betale ens udgifter, har været min største bekymring ved at starte igen, men heldigvis har mit netværk troet på, at det kunne lade sig gøre at starte et nyt mobilsite i Danmark.

Fokus på indhold

Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg over tid kunne skabe en virksomhed, som ville tiltrække mange besøg. ”Content is king” – det har jeg altid troet på, også før udtrykket blev opfundet.

Altså at indhold af høj nok kvalitet over tid vil kunne tiltrække mange besøg. Udfordringen er, om der kan tjenes penge nok, indtil der er besøg nok. Den udfordring har MereMobil.dk løst.

Med MereMobil.dk er jeg kommet ”back to basics”. Jeg bruger langt mindre tid på administration nu, end jeg gjorde, da jeg var ansat. Dermed er der mere tid til indholdet. Præcis dét har altid været min drivkraft, fordi jeg selv holder af, at se, høre eller læse godt indhold.

Da resurserne er begrænsede har jeg med MereMobil.dk også været nødt til at erkende, at der er behov for hårdere prioritering af indholdet. Vi kan ikke nå alt, og derfor vil vi hellere have få gode historier fremfor mange små og mindre væsentlige.

Desværre betyder det så også, at ens konkurrenter nogle gange render med gode historier, som man gerne ville have været først med. Jeg tror dog på, at det på længere sigt lønner sig at holde snuden i ens eget spor, fremfor at løbe efter det andre gør.

Eksklusive muligheder

På MereMobil.dk har vi gennem de seneste år haft flere eksklusive historier og tests – og når man på vandrørene hører, at nogle konkurrenter i det skjulte klager over os, fordi historien gik deres næse forbi, så har man ramt rigtigt.

Vi var de første til at fremvise og teste LG G Flex, verdens første fleksible smartphone. Vi offentliggjorde som de første Aalborg Universitets store mobilantennemåling, der skabte stor opmærksomhed i de brede medier lang tid efter – blot for at nævne et par ting. Senest er vi først med dansk web-TV og test af Nexus 6.

Derudover skriver fremtrædende personer klummer til MereMobil.dk i det vi kalder for Direktørens Blog. Vi bringer også længere uddybende interviews i podcasten Teknologimagasinet MereMobil.dk.

Min ambition er, at fortsætte ad den vej.

Tak til dig!

Alt dette havde ikke været muligt uden din hjælp. Herfra skal lyde en STOR tak til dig som læser MereMobil.dk, følger vores nyhedsbrev og sociale medier samt anbefaler os til omgangskredsen. Det havde ikke været muligt at nå hertil uden loyale læsere.

Naturligvis også en stor tak til annoncører og samarbejdspartnere fordi I har troet på os.

Jeg vil også gerne personligt takke de journalister og medier, som har brugt indhold fra MereMobil.dk – og linket til os. Samt dem der har anvendt mig som ekspert i udsendelser og artikler.

Også stor tak til mine søde konkurrenter. Særlig vil jeg fremhæve David Guldager (TV 2 Beep) for at invitere mig til at deltage i små sjove ting. Steen Jørgensen (Mobil.nu) fordi han altid er en hyggelig rejsekammerat til pressemøder. Peter Gotschalk (Lyd & Billede) for tips og ikke mindst Christiane Vejlø for at afsætte en time i Elektronista, til en snak om mobiler og gadgets.

Mere til historien

Jeg ser frem mod det kommende år. Nu skal der arbejdes på, at gøre det endnu bedre. Jeg håber på, at få mere tid til web-TV, produktion af flere podcasts og ikke mindst, forsætte med at skabe et medie, som du kan regne med.
Mange hilsner

John G.
MereMobil.dk

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram