Sådan følger du MereMobil.dk helt tæt

Du kan følge MereMobil.dk på tætteste hold. Læs her hvordan du gør.

MereMobil.dk

MereMobil.dk er Danmarks mobilsite.

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, og derfor er der naturligvis et par nye steder du bør følge, hvis du vil vide en masse om det vi skriver, som den første.

Du må gerne starte med at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ikke hver dag, men en gang i mellem, udsender vi et nyhedsoverblik til dig. Nyhedsbrevet er tiltænkt dem, der ikke sidder foran skærmen eller mobilen, hele tiden.

Vi opdaterer også med mange spændende ting, via de sociale medier. Vi er på både Facebook. Twitter, Google+ og YouTube.

Hvis vi skal blive en succes, og kunne bringe dig gratis nyheder og mobilanmeldelser, er vi afhængig af, at du fortæller dine venner om os.

Bruger du en Android-telefon, kan du desuden følge os i Googles nye Bladkiosk. Det er blot at søge efter “Meremobil.dk” inde i applikationen.

Tak fordi du supporter os – og velkommen til dit nye mobilmedie, MereMobil.dk.

Læs også:
Velkommen til MereMobil.dk

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram